18.2 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Εσείς δηλώσατε συμμετοχή στον 2ο Διαγωνισμό Εφαρμοσμένης Έρευνας και Καινοτομίας;

    Στους δύσκολους και χαλεπούς καιρούς που διανύουμε, η οικονομία αλλά και οι κοινωνία μας έχουν ανάγκη από φρέσκες και καινοτόμες ιδέες. Ως εκ τούτου ο 2ος Διαγωνισμός Εφαρμοσμένης Έρευνας και Καινοτομίας που διοργανώνουν από κοινού ο ΣΕΒ και η Eurobank έρχεται ως μάννα εξ ουρανού!

    Ο στόχος του διαγωνισμού φέτος είναι η ενθάρρυνση της έρευνας και παραγωγής καινοτομίας καθώς και της εξωστρέφειας, ως βασικής φιλοσοφίας για την αναβάθμιση της ανταγωνιστικότητας της χώρας μας και την προβολή των δημιουργικών και παραγωγικών δυνατοτήτων της. Στόχος ακόμα είναι η ανάπτυξη συνεργασιών ανάμεσα στην επιχειρηματική κοινότητα, τους εκπροσώπους του χρηματοπιστωτικού κλάδου, τους ερευνητές και τους φορείς καινοτομίας, έτσι ώστε οι καινοτόμες ιδέες και προϊόντα να βρουν το δρόμο προς την επιχειρηματική αξιοποίησή τους.

    Ο διαγωνισμός περιλαμβάνει δύο κατηγορίες: την Εφαρμοσμένη Έρευνα και την Καινοτομία. Οι ενδιαφερόμενοι δεν έχουν παρά να σκεφτούν καλά και να υποβάλλουν την ιδέα τους μέχρι και τις 30 Σεπτεμβρίου. Οι 20 καλύτερες, έτσι όπως θα αξιολογηθούν από την κριτική επιτροπή θα παρουσιαστούν σε ανοιχτές για το κοινό εκθέσεις και ημερίδες σε ολόκληρη τη χώρα με στόχο την ανάδειξη της καλύτερης! Ο πρώτος νικητής στην κάθε κατηγορία θα λάβει ως έπαθλο το ποσό των 15.000 ευρώ ενώ ο δεύτερος το ποσό των 8.000 ευρώ.

    Αν πιστεύετε λοιπόν πως έχετε μια ιδέα που αξίζει να προβληθεί, τότε μπορείτε να την υποβάλλετε επισκεπτόμενοι το site του 2ου Διαγωνισμού Εφαρμοσμένης Έρευνας και Καινοτομίας. Η χώρα μας έχει ανάγκη την καινοτομία και διαγωνισμοί σαν και αυτόν, την αναδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles