16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Εσείς είδατε το καινούριο Gmail;

    Καινούρια εμφάνιση παίρνει το Gmail, σύμφωνα με ανακοίνωση της Google και τις αλλαγές αυτές θα μπορούμε να τις δούμε όλοι σταδιακά, όταν δούμε την ένδειξη Switch to the new look στην κάτω δεξιά μεριά του παραθύρου μας.

    Ας δούμε όμως τις αλλαγές, μία μία:

    • Νέος σχεδιασμός για τις “συζητήσεις” ώστε να μπορούμε να διαβάζουμε με περισσότερη ευκολία τις απαντήσεις στην αλληλογραφία μας. Μεγαλώνει η διάστασή τους και στις επαφές μας θα υπάρχουν και φωτογραφίες προφίλ, (όταν οι επαφές μας είναι μέλη του Google+) ώστε να γνωρίζουμε ποιος έγραψε τι.
    • Θα μπορούμε πια να επιλέγουμε την πυκνότητα του κειμένου στο παράθυρο του Gmail μας, ανάλογα με την διάσταση της οθόνης που χρησιμοποιούμε. Έτσι, θα επιλέγουμε αν οι χαρακτήρες θα είναι μεγαλύτεροι ή μικρότεροι.
    • Μέσω το iStockPhoto, θα έχουμε στην διάθεσή μας περισσότερα θέματα για να κάνουμε την εμφάνιση του Gmail μας πιο ευχάριστη.
    • Τα labels δεξιά του παραθύρου στο Gmail, είναι πια περισσότερο ευέλικτα καθώς θα μπορούμε να αυξομειώνουμε το μέγεθός τους, ανάλογα με την χρήση που επιθυμούμε να κάνουμε.
    • Αλλάζει η διαδικασία αναζήτησης μέσα στην αλληλογραφία μας. Τα πεδία αποστολέα, θέμα, παραλήπτη, θέμα, προστίθενται ώστε να δημιουργούμε τα φίλτρα που θέλουμε στην κάθε αναζήτηση.

    Όπως είπαμε, η επιλογή Switch to the new look θα εμφανιστεί σταδιακά σε όλους τους λογαριασμούς Gmail μέσα στις επόμενες μέρες. Όταν αλλάξετε την εμφάνιση του Gmail σας, πείτε μας τη γνώμη σας. Σας αρέσει;

    Related Articles

    3 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles