14.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Έσκασε η βόμβα! Απoσύρεται επίσημα ο Elon Musk από την εξαγορά του Twitter

    Το τελευταίο διάστημα υπήρχαν σοβαρές υποψίες ότι ο δισεκατομμυριούχος Elon Musk δε σκοπεύει να ολοκληρώσει την εξαγορά του Twitter, η οποία θα κόστιζε το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 44 δισ. δολαρίων. Όμως πλέον “έσκασε” και επίσημα η “βόμβα”, αφού ο CEO της Tesla αποσύρθηκε και από τη συμφωνία.

    Για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα το “μήλον της Έριδος” ήταν τα bots στο Twitter, με τον Musk να ζητά επιπλέον στοιχεία από το δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης που να αποδεικνύουν ότι οι ψεύτικοι λογαριασμοί δεν ξεπερνούν το 5%. Το Twitter τελικά δέχτηκε να παραχωρήσει τα στοιχεία, όμως τις τελευταίες ώρες έγινε γνωστή η αποχώρηση του διάσημου επιχειρηματία με την αιτιολογία ότι το Twitter παραβίασε τους όρους, κάνοντας παραπλανητικούς ισχυρισμούς κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων.

    Προς το παρόν δεν είναι σαφές αν ο Elon Musk μπορεί να κάνει “αναίμακτα” πίσω, αφού, όπως είχε γίνει γνωστό, υπήρχε ρήτρα που επέβαλε την καταβολή 1 δισ. δολαρίων σε περίπτωση αποχώρησης. Η μετοχή του Twitter, εν μέσω των εξελίξεων, ακολουθεί πτωτική πορεία, αφού έκλεισε χτες στα 36.81 δολάρια τη στιγμή που η ολοκλήρωση της εξαγοράς θα πρόσφερε 54.20 δολάρια ανά μετοχή. Αναμένουμε νεότερα!

    Διαβάστε επίσης:

    TikTok: Αγωγή γονιών που έχασαν τα παιδιά τους από το blackout challenge (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles