15.2 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Έσπασε τα ρεκόρ το Spider-Man: No Way Home! Το αδιαχώρητο και στην Αμερική

    Από τη στιγμή που ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων για την νέα ταινία Spider-Man: No Way Home οι fans έδωσαν πραγματική “μάχη” για να αποκτήσουν το πολυπόθητο εισιτήριο. Την προηγούμενη Πέμπτη η προβολή ξεκίνησε σε αρκετές χώρες, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα, με τα νούμερα των εισπράξεων να παραπέμπουν σε εποχές προ πανδημίας.

    Απίστευτη η ανταπόκριση του κόσμου

    Ο κόσμος συρρέει στις κινηματογραφικές αίθουσες να δει τον Tom Holland στις τελευταίες του περιπέτειες, με την ταινία να τα πηγαίνει περίφημα στο box office. Είναι χαρακτηριστικό ότι σε παγκόσμιο επίπεδο το Spider-Man: No Way Home κατέχει το 3ο καλύτερο “άνοιγμα” με 587.2 εκατ. δολάρια μετά το Avengers: Endgame (1.22 δισ. δολάρια) and το Avengers: Infinity War (640.5 εκατ. δολάρια).

    Ανάλογη είναι και η εικόνα στην Αμερική, σύμφωνα με το Deadline, αφού η ταινία της Sony Pictures και των Marvel Studios ξεπέρασε ήδη τα $121 εκατομμύρια στο Box Office και βρίσκεται πίσω από το Avengers: Endgame ($157.4 εκ.). Παράλληλα, τα στοιχεία δείχνουν ότι ξεπέρασε και το Star Wars: The Force Awakes, το οποίο είχε $119 εκατομμύρια σε εισπράξεις την ημέρα κυκλοφορίας του.

    Διαβάστε επίσης:

    Blood Origin: Πρώτη ματιά στο prequel του “The Witcher” (trailer)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles