23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Έσπασε το “φράγμα” του δισεκατομμυρίου το Avatar: The Way of Water

    Ήταν δεδομένο ότι το sequel του Avatar με την υπογραφή του James Cameron θα τράβαγε το κοινό στις κινηματογραφικές αίθουσες, αφού πρόκειται για ένα ισχυρό francise με τεράστιο budget. Η ταινία κατάφερε να κερδίσει μια ακόμη πρωτιά στο box office, αφού ξεπέρασε το 1 δισ. δολάρια σε εισπράξεις παγκοσμίως. Το The Way of Water είναι η μόνη ταινία που έπιασε το πολυπόθητο ορόσημο του box office σε μόλις 14 ημέρες προβολής, σύμφωνα με το Variety.

    Συνολικά, μόνο δύο ταινίες που κυκλοφόρησαν το 2022 κατάφεραν να ξεπεράσουν αυτό το όριο και είναι το «Top Gun: Maverick», που χρειάστηκε 31 ημέρες και το «Jurassic World Dominion», που χρειάστηκε περισσότερους από τέσσερις μήνες.

    Η πολυαναμενόμενη συνέχεια του Cameron ξεκίνησε στα μέσα Δεκεμβρίου με 134 εκατ. δολάρια στη Βόρεια Αμερική και 435 εκατ. δολάρια παγκοσμίως. Με προϋπολογισμό 350 εκατ. δολάρια πρέπει να αποφέρει, σύμφωνα με τον σκηνοθέτη, περίπου 2 δισ. δολάρια με τους αναλυτές να εκτιμούν ότι θα φτάσει μέχρι 1,5 δισ. δολάρια.

    Στην ταινία ο Τζέικ Σάλι ζει με την νέα του οικογένεια στον πλανήτη Πανδώρα, όταν μία απειλή από το παρελθόν επιστρέφει για να αποτελειώσει ό,τι ξεκίνησε κάποτε. Ο Τζέικ τώρα πρέπει να συνεργαστεί με τον στρατό του Ναβί για να αντιμετωπίσουν τον εχθρό και να προστατέψουν τον πλανήτη τους.

    Διαβάστε επίσης:

    Το καλοκαίρι του 2023 η κυκλοφορία του Sea of Stars (video) (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles