20.2 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Essential Phone: Η πολυαναμενόμενη Android δημιουργία του Andy Rubin έρχεται σε… “μερικές εβδομάδες”

    Από τα πολυσυζητημένα smartphones της σεζόν είναι το Essential Phone του Andy Rubin. Αρκετοί ήταν οι χρήστες που έκαναν την προπαραγγελία του, αλλά έπειτα από την επίσημη παρουσίαση, η εταιρεία… σίγησε για αρκετές εβδομάδες, χωρίς να αναφέρει το πότε η συσκευή θα φθάσει στους αγοραστές της.

    essential-phone

    Σε μια προσπάθεια να τους καθυσηχάσει, η Essential δημοσίευσε ένα tweet στο οποίο αναφέρει τα εξής:

    “Γειά σας,

    θα ήθελα προσωπικά να σας ευχαριστήσω που προπαραγγείλατε το πρώτο μας τηλέφωνο. Εργαζόμαστε σκληρά για να ετοιμάσουμε τα πάντα και τα καλά νέα είναι πως έχουμε ήδη ξεκινήσει τη διαδικασία έγκρισης και δοκιμής με πολλούς αμερικάνικους και διεθνείς παρόχους.

    Πιθανότατα ανυπομονείτε να να πιάσετε στα χέρια σας το νέο Essential Phone (κι εγώ επίσης ανυπομονώ να σας το παραδώσουμε) αλλά μείνετε ήσυχοι, θα έχετε μια συσκευή στα χέρια σας μέσα σε λίγες εβδομάδες.

    Μέχρι τότε, φωνάξτε #thisisessential για να δείξετε στην ομάδα μας πως η διευθέτηση των λεπτομερειών και οι πολλές εργατοώρες τους, το αξίζουν

    Andy”

    Το “λίγες εβδομάδες” μπορεί να σημαίνει πολλά, βεβαίως, ενώ δεν αποκλείεται η κυκλοφορία της συσκευής να “πέσει” χρονικά πάνω στην IFA 2017, όπου θα δούμε αρκετά νέα smartphones. Και μη ξεχνάμε το Galaxy Note 8 που έρχεται στις 23 Αυγούστου. Προφανώς, όμως, η Essential δε θέλει να παραδώσει κάτι ημιτελές στους πρώτους πελάτες της, οπότε ίσως είναι καλύτερα που σπεύδει βραδέως…

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles