22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Έστειλαν δωρεάν PS Vita από λάθος και τώρα απειλούν με μηνύσεις!

    Το «αφεντικό» τρελάθηκε στην Αγγλία και μοιράζει PS Vita ή μάλλον ο Αϊ Βασίλης ήρθε νωρίτερα φέτος για ορισμένους τυχερούς. Αυτό ακριβώς θα σκέφτονταν λοιπόν όσοι παρέλαβαν ένα PS Vita μαζί με το παιχνίδι που είχαν παραγγείλει.

    Η ιστορία έχει ως εξής: στην Αγγλία αρκετοί πελάτες που είχαν προπαραγγείλει το παιχνίδι Tearaway από τον έμπορο λιανικής πώλησης Zavvi κατέληξαν να πάρουν στα χέρια τους το πακέτο του PS Vita μαζί με το παιχνίδι αντί για το παιχνίδι μόνο του.

    ps-vita-tearaway-bundle-zavvi-mistake (1)

    Βέβαια το πνεύμα το Χριστουγέννων δεν κατάφερε να αγγίξει την εταιρεία Zavvi όπου μετά την αναγνώριση του λάθους (όλο και κάποιο κεφάλι θα έπεσε εκείνη την στιγμή) αποφάσισε να ζητήσει πίσω τα πακέτα που είχε στείλει.

    Το αστείο της υπόθεσης όμως είναι ότι αρκετές ιστοσελίδες προστασίας του καταναλωτή στην Αγγλία ισχυρίζονται ότι στην περίπτωση που παραλάβεις προϊόντα που δεν έχεις παραγγείλει τότε έχεις το δικαίωμα να τα κρατήσεις και να τα θεωρήσεις ως δώρο.

    Αυτό ακριβώς έκαναν λοιπόν αρκετοί από τους αγοραστές, οι οποίοι έκαναν την «πάπια» και κράτησαν το PS Vita. Ωστόσο, η Zavvi δεν το έβαλε κάτω και έστειλε e-mail στον καθένα που αποφάσισε να κρατήσει το PS Vita, ότι στην περίπτωση που δεν επικοινωνήσουν μαζί τους μέχρι της 5 μ.μ. (ώρα Αγγλίας) της 10ης Δεκεμβρίου (σήμερα δηλαδή) θα προβούν σε όλες τις νόμιμες διαδικασίες για να τα πάρουν πίσω.

    Στις περισσότερες περιπτώσεις τέτοιων λαθών βέβαια οι εταιρείες συνήθως αποδέχονται την ζημιά γιατί φοβούνται τον αντίκτυπο που θα έχει στις δημόσιες σχέσεις τους, αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση η Zavvi φαίνεται να μη μασάει.

    Εσύ θα το κρατούσες και θα έκανες τον «Κινέζο» ή θα το έστελνες πίσω;

    Related Articles

    4 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles