24.7 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    Το εστιατόριο που διαθέτει ειδικά πιάτα για την… τέλεια φωτογράφιση φαγητών για το Instagram!

    Αν είστε fan της φωτογράφισης φαγητών, ώστε να τα δημοσιεύσετε κατόπιν στο λογαριασμό σας στο Instagram, ένα ταξίδι στο… Τελ Αβίβ επιβάλλεται ώστε να επισκεφθείτε το εστιατόριο Catit.

    Catit-01

    Κι αυτό γιατί το εν λόγω εστιατόριο προσφέρει μία εμπειρία που συνδυάζει το φαγητό αλλά και τη φωτογράφισή του, η οποία εξασφαλίζεται ότι θα είναι όσο καλύτερη γίνεται, χάρη σε… ειδικά πιάτα!

    Catit-03

    Δύο τύποι από πιάτα έχουν σχεδιαστεί ειδικά ώστε να διευκολύνουν τη φωτογράφισή των φαγητών με τη βοήθεια του smartphone σας. Πρόκειται για το “Limbo” με υποδοχή στο μπροστινό μέρος ώστε να σταθεροποιήσετε το smartphone σας αλλά και το “360” που, όπως υποδηλώνει το όνομά του, διαθέτει μία περιστρεφόμενη πλάκα για το πιάτο δίπλα σε μία υποδοχή για το smartphone, που προσφέρει αποτέλεσμα χωρίς προηγούμενο και ακόμη και… videos 360 μοιρών του φαγητού σας!

    Catit-02

    Σε συνεργασία με το Carmel Winery, το εστιατόριο υπόσχεται μία μοναδική εμπειρία δείπνου, που ονομάζει Foodography, όσο για το πόσο θα πληρώσετε η τιμή είναι μάλλον… τσιμπημένη φτάνοντας τα 155 δολάρια. Αν πάντως θέλετε να πάρετε μία γεύση, ακολουθήστε και το hashtag #fdgr στο Instagram ή δείτε τις ακόλουθες φωτό.

    Catit-04

    Catit-05

    Catit-07

    Catit-08

    Catit-09

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles