13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    «Έτερος Εγώ – Κάθαρσις»: 11 Δεκεμβρίου η πρεμιέρα στην COSMOTE TV – Γνωρίστε τους χαρακτήρες της σειράς

    Μία υπέροχη πρόταση για την καραντίνα, για όλους εμάς που συγκλονιστήκαμε από την πρώτη σεζόν του «Έτερος Εγώ».  Την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στην COSMOTE TV ο νέος κύκλος επεισοδίων της σειράς με τίτλο «Έτερος Εγώ – Κάθαρσις», σε σκηνοθεσία Σωτήρη Τσαφούλια. Πρόκειται για το δεύτερο μέρος της τηλεοπτικής ανθολογίας του «Έτερος Εγώ», σε παραγωγή COSMOTE TV, που βασίζεται στο ομώνυμο βραβευμένο αστυνομικό θρίλερ του 2016.

    Και τα 8 επεισόδια της σειράς θα κάνουν πρεμιέρα back-2-back στο COSMOTE SERIES MARATHON HD από τις 18.00 το απόγευμα. Ταυτόχρονα, την ίδια ώρα, όλα τα επεισόδια θα είναι διαθέσιμα μέσα από τη δωρεάν, on demand υπηρεσία COSMOTE TV Plus. Από την Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου, το «Έτερος Εγώ – Κάθαρσις» θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα στις 23.00 και στο COSMOTE SERIES HD.

    Επίσης, λίγο πριν από την πρεμιέρα, οι συνδρομητές θα έχουν την ευκαιρία να συντονιστούν στο COSMOTE SERIES MARATHON HD την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου στις 18.00 και να παρακολουθήσουν μέσα από έναν τηλεοπτικό μαραθώνιο όλα τα επεισόδια του προηγούμενου κύκλου επεισοδίων («Έτερος Εγώ – Χαμένες Ψυχές»).

    Έτερος Εγώ Κάθαρσις

    Έτερος Εγώ Κάθαρσις

    Ας γνωρίσουμε τους χαρακτήρες του «Έτερος Εγώ – Κάθαρσις»

    Στον νέο κύκλο 8 επεισοδίων της σειράς, μία νέα σειρά δολοφονιών με θύματα φοιτήτριες έρχεται να ταράξει τους Πανεπιστημιακούς κύκλους. Ο καθηγητής εγκληματολογίας Δημήτρης Λαΐνης έρχεται αντιμέτωπος με τις αστυνομικές αρχές, καθώς βασικός ύποπτος θεωρείται ο υποψήφιος Πρύτανης, συνεργάτης και φίλος του, Ηλίας Βελισσαράτος, τον οποίο υποδύεται ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης. Όσο η ιστορία εκτυλίσσεται, οι ανατροπές διαδέχονται η μια την άλλη και μία καλοστημένη πλεκτάνη που συνδέει όλες τις υποθέσεις αρχίζει να βγαίνει στην επιφάνεια. Το σενάριο είναι μία ιδέα του Σωτήρη Τσαφούλια, το οποίο υπογράφει μαζί με την Κατερίνα Φιλιώτου.

    Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους επιστρέφουν ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης ως καθηγητής Λαϊνης, o Πέτρος Λαγούτης ως υπαστυνόμος Παντελής Σκλαβής, η Βίκυ Παπαδοπούλου, που υποδύεται τη δημοσιογράφο Χριστίνα Στεργίου, αλλά και ο Μάνος Βακούσης ως ο εν αποστρατεία ταξίαρχος της αστυνομίας, Απόστολος Μπαρασόπουλος. Τον ρόλο του νέου Προϊστάμενου του τμήματος ανθρωποκτονιών Νίκου Βανόρτα αναλαμβάνει ο Τάσος Νούσιας.

    Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης ως καθηγητής Λαϊνης

    Ο Πέτρος Λαγούτης ως υπαστυνόμος Παντελής Σκλαβής

    Ο Μάνος Βακούσης ως ο εν αποστρατεία ταξίαρχος της αστυνομίας, Απόστολος Μπαρασόπουλος

    Ο νέος Προϊστάμενος του τμήματος ανθρωποκτονιών, Νίκος Βανόρτας (Τάσος Νούσιας)

    Επίσης, ο Σπύρος Παπαδόπουλος επιστρέφει ως Υποστράτηγος της Αστυνομίας. Η Κατερίνα Διδασκάλου, η Μελισσάνθη Μαχούτ και ο Δημήτρης Καπετανάκος, υποδύονται για ακόμα μία φορά την γενετίστρια Ελένη Μαρούδα, την Τόνια, και τον Άλκη Μασάτο, αντίστοιχα.

    Ο Σπύρος Παπαδόπουλος επιστρέφει ως Υποστράτηγος της Αστυνομίας

    Η Κατερίνα Διδασκάλου ως η γενετίστρια Ελένη Μαρούδα

    ο Δημήτρης Καπετανάκος ως ο Άλκης Μασάτος

    Νέες προσθήκες στο καστ, ο Ορφέας Αυγουστίδης (Μελέτης Κροκίδης), ο Γεράσιμος Γεννατάς (Γρύπας), και η Άννα Μενενάκου, ως αστυνόμος Μάρθα Καρρά. Στη σειρά συμμετέχουν ακόμα οι: Ιεροκλής Μιχαηλίδης, Κόρα Καρβούνη, Πολύδωρος Βογιατζής, Μυρτώ Αλικάκη, Δημήτρης Μαυρόπουλος, Λάζαρος Γεωργακόπουλος, Χρήστος Σαπουντζής, Κωνσταντίνος Τζούμας κ.α.

    Ο Ορφέας Αυγουστίδης (Μελέτης Κροκίδης)

    ΟΓεράσιμος Γεννατάς (Γρύπας)

    Η Άννα Μενενάκου, ως αστυνόμος Μάρθα Καρρά

    Το τραγούδι των τίτλων αρχής «I Lost My Soul» είναι του George Gaudy, ενώ την πρωτότυπη μουσική της σειράς υπογράφει ο Κώστας Μαραγκός.

    Η σειρά «Έτερος Εγώ – Κάθαρσις» είναι μια παραγωγή της COSMOTE TV, ενώ η εκτέλεση παραγωγής γίνεται από την εταιρεία BLONDE.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles