18.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Το απίστευτο άλμα του Ethan Swanson που τρελαίνει το Youtube (vid)

    Ένα απίστευτο άλμα που κόβει την ανάσα κάθε δευτερόλεπτο που το παρακολουθεί κάποιος, από την προετοιμασία του έως την τελική… εκτέλεση. Ο Ethan Swanson σε μία απόδραση… “James Bond” από την οροφή ενός κτιρίου διαμερισμάτων στο Σικάγο στη στέγη ενός άλλου κτιρίου της περιοχής που βρίσκεται αρκετά χαμηλότερα. Κι όλα αυτά χωρίς αλεξίπτωτο και με πολύ μικρή προστασία.

    Epic Roof Jump Go Pro Ethan Swanson

    Το ασύλληπτο άλμα του Swanson τραβήχθηκε με τη βοήθεια δύο GoPro από τον ίδιο και βρίσκεται στο Youtube εδώ και μερικές ημέρες, έχοντας πάνω από 3.2 εκατ. views έως τη στιγμή που σας γράφουμε.

    Με μικρές εκδορές αλλά τίποτα σοβαρό όπως λέει ο ίδιος, ο Swanson που είναι, μεταξύ άλλων, γυμναστής αλλά και επαγγελματίας κασκαντέρ, αντεπεξέρχεται και αυτής της “δοκιμασίας” που φαίνεται να λατρεύει. “Το κάνω σε όλη μου τη ζωή”, αναφέρει, “πριν καν μπορώ να το θυμηθώ. Η μητέρα μου λέει ότι σκαρφάλωνα πριν ακόμη περπατήσω!”.

    Όπως σημειώνει, η προετοιμασία για κάθε άλμα του διαρκεί ολόκληρες εβδομάδες, ακόμη και μήνες. Για το συγκεκριμένα άλμα, πήρε μετρήσεις από τα πάντα στο χώρο και προετοιμαζόταν για έναν ολόκληρο μήνα, ώστε όλα να πάνε τέλεια.

    Η συνεργασία του με την GoPro, η οποία έχει τοποθετήσει το video στο κανάλι της στο Youtube, έγινε μετά από επαφή του ίδιου και, όπως λέει τώρα, μετά τη δημοσίευση του, δεν περίμενε τόσο πολλές προβολές.

    Δείτε τον σ’ αυτό το απίστευτο άλμα και, βέβαια, εννοείται πως δεν πρέπει να το δοκιμάσετε στο σπίτι σας. Η θέαση στο Youtube αρκεί…

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles