24.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Εθελοντισμός και Κοινωνικά Δίκτυα: Ημερίδα της Cyta για αξιοποίηση των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης

    cyta ethelontismos koinonika diktia epitropos giannis giannakis

    Η Cyta, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της και σε συνεργασία με τον Επίτροπο Εθελοντισμού κ. Γιάννη Γιαννάκη, διοργάνωσε την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016, ημερίδα με θέμα την «Αξιοποίηση των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης» διοργάνωσε η 5 Φεβρουαρίου 2016.

    Την ημερίδα παρακολούθησαν Μη Κυβερνητικές Εθελοντικές Οργανώσεις και άλλοι Φορείς (ΚΕΒΕ, Οργάνωση Παραπληγικών Κύπρου, Συμβούλιο Νεολαίας Κύπρου, Παγκύπριο Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού κ.ά.). Σκοπός της ημερίδας ήταν η ενημέρωσή τους, έτσι ώστε να μπορούν να αξιοποιούν τα Κοινωνικά Δίκτυα στο μέγιστο βαθμό, να προωθούν αποδοτικότερα το έργο και τις δράσεις τους και να προσελκύουν περισσότερα μέλη.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι οι παρουσιάσεις, που αφορούσαν στα Κοινωνικά Δίκτυα Facebook, Twitter, LinkedIn και Instagram, έγιναν από Λειτουργούς της Υπηρεσίας Διαδικτυακής Παρουσίας της Cyta, οι οποίοι μοιράστηκαν με τους παρευρισκομένους τη γνώση και την εμπειρία που απέκτησε ο Οργανισμός στο θέμα, τονίζοντας ότι τα Κοινωνικά Δίκτυα ενθαρρύνουν και ενισχύουν τις δυνατότητες επικοινωνίας και αλληλοκατανόησης.

    Στην ημερίδα παρουσιάστηκαν τρόποι για καλύτερη κατανόηση του ψηφιακού οικοσυστήματος, αλλά και για να τεθούν οι βάσεις για χάραξη μιας στρατηγικής για αξιοποίηση της τεχνολογίας και των Κοινωνικών Δικτύων στη δυναμική που αναπτύσσεται στον τομέα του εθελοντισμού στην Κύπρο. Απώτερος στόχος της συγκεκριμένης προσπάθειας είναι η ευαισθητοποίηση και ενεργοποίηση της κοινωνίας στο θέμα του εθελοντισμού.

    Αξίζει πάντως να καταγραφεί η έμπρακτη στήριξη της Cyta σε τέτοιου είδους πρωτοβουλίες, αφού όπως είναι γνωστό παρέχει τη δυνατότητα σε κάθε εθελοντή, μέσα από τις Υπηρεσίες και το δίκτυο ολοκληρωμένης ηλεκτρονικής επικοινωνίας που διαθέτει, να διεκπεραιώνει καλύτερα το έργο και τις δράσεις του.

    cyta ethelontismos koinonika diktia 4 cyta ethelontismos koinonika diktia 3 cyta ethelontismos koinonika diktia 2 cyta ethelontismos koinonika diktia 1

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles