20.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Ετοιμάζεται (και πάλι από τον Philippe Starck) ο διάδοχος του Xiaomi Mi Mix!

    Μπορεί το καινοτόμο Mi Mix της Xiaomi να ανακοινώθηκε πριν από τέσσερις μήνες, ωστόσο η κινεζική εταιρεία εργάζεται ήδη πάνω στο διάδοχο της συσκευής (ας τον αποκαλέσουμε, προς το παρόν, Mi Mix 2). Η επιβεβαίωση ήρθε από μία δημοσίευση στο Weibo από τα πλέον επίσημα χείλη, τον CEO της εταιρείας, Lei Jun.

    xiaomi

    Ο ίδιος γράφει σχετικά: “Σήμερα βρέθηκα στην ευχάριστη θέση να συναντηθώ ξανά με το διεθνούς φήμης σχεδιαστή Philippe Starck, που μου παρουσίασε το design concept του MIX της επόμενης γενιάς και τελικά να συνεχίσουμε μαζί να διερευνούμε πώς θα κάνουμε τις συναρπαστικές καινοτομίες μία πραγματικότητα”.

    Από τη δημοσίευση γίνεται ξεκάθαρο ότι ο διάδοχος του Mi Mix θα σχεδιαστεί και πάλι από τον Γάλλο σχεδιαστή Philippe Starck, που επίσης συντέλεσε στο σχεδιασμό του πρώτου μοντέλου.

    Δε γνωρίζουμε ακόμη φυσικά πολλά για τη νέα συσκευή, πέρα από κάποιες φήμες που θέλουν την Xiaomi να στοχεύει σε 93% screen-to-body ratio αυτή τη φορά και ένα design στο οποίο το εμπρόσθιο μέρος της συσκευής θα είναι σχεδόν ολόκληρο καλυμμένο από την οθόνη της.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles