23.3 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    Ετοιμάζεται το τηλεοπτικό reboot του Eternal Sunshine of the Spotless Mind

    Η reboot τρέλα συνεχίζει ακάθεκτη να κυριαρχεί στην τηλεοπτική κουβέντα και πλέον οι παραγωγοί έχουν βάλει στο μάτι και τις Οσκαρικές ταινίες. Το Eternal Sunshine of the Spotless Mind είναι αυτό που μπήκε στο προσκήνιο όπως γράφει το πάντα αξιόπιστο The Hollywood Reporter, και σύμφωνα με τις πληροφορίες του η Anonymous Content του Steve Golin, εταιρεία που είχε αναλάβει την παραγωγή του φιλμ, θα δουλέψει στην τηλεοπτική εκδοχή του ρομαντικού δράματος σε συνεργασία με το studio Universal Cable Productions. Το project είναι ακόμα σε πολύ αρχικό στάδιο, ωστόσο ο Zev Borow (Forever, Chuck) είναι κοντά στο να κλείσει το deal και να γράψει το σενάριο.

    eternal_sunshine_of_the_spotless_mind_-_kate_winslet_-_jim_carey_-_h_-_2016

    Φυσικά μιλάμε για το περίφημο φιλμ του 2004, μία από τις καλύτερες original ιδέες της συγκεκριμένης δεκαετίας που αναφέρεται στη ζωή ενός ζευγαριού, βλέπε Jim Carrey και Kate Winslet, που θα αποφασίσουν να διαγράψει ο ένας τον άλλον από τη μνήμη του. Οι Charlie Kaufman, Michel Gondry και Pierre Bismuth, είχαν δικαίως κερδίσει το Όσκαρ για το original σενάριό τους, μία δουλειά που έχει εξασφαλίσει το εισιτήριο της διαχρονικότητας.
    Ούτε ο Golin, ούτε ο Kaufman αναμένεται να έχουν καμία ανάμειξη με τη σειρά, με την Anonymous Content να αναλαμβάνει το project μαζί με τον executive producer Richard Brown του True Detective, σειρά που μαζί με το Mr. Robot αποτελούν τις μεγαλύτερες επιτυχίες της συγκεκριμένης εταιρείας παραγωγής.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles