17.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Ετοιμάζεται πυρετωδώς η Sony για το God of War Ragnarök! Αύξηση 400% των εισαγωγών PS5 στις ΗΠΑ το Σεπτέμβριο

    Το μεγάλο λανσάρισμα που αναμένεται φέτος από τη Sony δεν είναι άλλο από το God of War Ragnarök και είναι λογικό η εταιρεία να προετοιμάζεται πυρετωδώς γι’ αυτό. Πρόκειται για ένα παιχνίδι που οι fans περιμένουν με ανυπομονησία και, με δεδομένο ότι πλησιάζει η εορταστική περίοδος, η αγορά χρειάζεται περισσότερες κονσόλες.

    Όπως αναφέρει ο David Gibson, αναλυτής της MST Financial, ο εφοδιασμός των ΗΠΑ με Playstation 5 από τον Ιούνιο και μετά έχει αυξηθεί θεαματικά. Ειδικά το μήνα Σεπτέμβριο, οι εισαγωγές αυξήθηκαν κατά 400% σε σχέση με πέρσι, αφού η Sony περιμένει ένα θεαματικό boost στις πωλήσεις, με εισιτήριο ένα παιχνίδι που πάντα προκαλεί αίσθηση με την κυκλοφορία του. Ο Gibson πιστεύει ότι ένα σημαντικό μέρος του stock προορίζεται για το λανσάρισμα του Ragnarök, θα έρθει όμως να καλύψει και την αυξημένη ζήτηση που παρατηρείται κάθε Χριστούγεννα. Βέβαια, τα προβλήματα στην εφοδιαστική αλυσίδα είναι γνωστά, με αποτέλεσμα η εταιρεία να έχει αντιμετωπίσει στην πορεία αρκετές δυσκολίες, αδυνατώντας πολλές φορές να ανταπεξέλθει στη ζήτηση. Φαίνεται όμως πως πλέον η Sony είναι κοντά στο να λύσει τα θέματα του εφοδιασμού που την ταλαιπωρούν από την αρχή της κυκλοφορίας του PS5.

    Στο επερχόμενο video game ο Fimbulwinter καταφτάνει. Ο Κράτος και ο Ατρέας πρέπει να ταξιδέψουν σε κάθε ένα από τα Εννέα Βασίλεια αναζητώντας απαντήσεις, ενώ οι δυνάμεις του Asgard προετοιμάζονται για τη μάχη της προφητείας που θα φέρει το τέλος του κόσμου. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους θα εξερευνήσουν επιβλητικά, μυθικά τοπία και θα αντιμετωπίσουν τρομακτικούς εχθρούς, όπως θεούς της Σκανδιναβίας και τέρατα. Η απειλή του Ragnarök κοντοζυγώνει. Ο Κράτος και ο Ατρέας πρέπει να διαλέξουν ανάμεσα στη δική τους ασφάλεια και την ασφάλεια των βασιλείων.

    Υπενθυμίζεται πως το God of War: Ragnarok αναμένεται να κυκλοφορήσει αποκλειστικά για τα PS4 και PS5 στις 9 Νοεμβρίου του 2022.

    Διαβάστε επίσης:

    Αντίστροφη μέτρηση για το Gotham Knights! Νέα trailers πριν το λανσάρισμα (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles