24.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    To δίκτυο Fox θέλει να φτιάξει reboot του The X-Files

    Ο Chris Carter παρουσίασε στο κοινό το 1993  ένα τηλεοπτικό φαινόμενο εισάγοντας ένα νέο είδος τρόμου, επιστημονικής φαντασίας και δράματος με διακριτικές δόσεις χιούμορ. Οι θεωρίες συνωμοσίας, οι εξωγήινοι και οι υπερφυσικές δραστηριότητες αποτέλεσαν το αγαπημένο μενού πολλών φανατικών “geeks” τηλεθεατών, που λάτρεψαν την σειρά μέχρι τελικής πτώσης.
    Κατά καιρούς η Gillian Anderson όλο και άφηνε υπονοούμενα για την επιστροφή του The X-Files. Η ανακοίνωση ωστόσο που έγινε από το κανάλι Fox σε συνέντευξη τύπου έβαλε τα πράγματα σε άλλο επίπεδο, αφού όπως ειπώθηκε ελπίζει να προχωρήσει σε reboot της σειράς όπως έγινε και με το 24.

    X-Files

    Φυσικά ο David Duchovny και η Anderson αναμένεται να επιστρέψουν στους ρόλους των Fox Mulder και Dana Scully, τους πράκτορες που προσπαθούν να λύσουν τις πλέον απίστευτες και απόρρητες υποθέσεις, με τις περισσότερες να μην έχουν τις απαντήσεις σ’ αυτόν τον κόσμο. Τα θέματα που μένουν να λυθούν για να προχωρήσει το project είναι τα “logistics” της παραγωγής και να βρουν χρόνο οι δύο παραπάνω πρωταγωνιστές στην ατζέντα τους. Αυτή τη στιγμή η Anderson εμφανίζεται στο Hannibal του NBC, ενώ ο Duchovny θα εμφανιστεί στο επερχόμενο Aquarius, επίσης του NBCένα αστυνομικό δράμα τοποθετημένο χρονικά στα  ’60s.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles