15.2 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Έτοιμος για μάχη ο John Wick, στο πρώτο trailer του John Wick 4!

    Ο John Wick είναι επιτέλους έτοιμος να αναλάβει δράση για ακόμα μια φορά και ένα νέο trailer έρχεται τώρα να το επιβεβαιώσει.

    Στο teaser, το οποίο ο Keanu Reeves και ο σκηνοθέτης Chad Stahelski παρουσίασαν για πρώτη φορά στο Comic Con του San Diego, αποκαλύπτει τον Wick να προπονείται και να προετοιμάζεται για πόλεμο εναντίον του High Table. Το σύντομο clip του John Wick 4 συστήνει στο κοινό και νέους χαρακτήρες που υποδύονται οι Donnie Yen, Shamier Anderson, Bill Skarsgard, Rina Sawayama, Hiroyuki Sanada και Scott Adkins.

    Επίσης, προσφέρει μια πρώτη ματιά και σε μερικά μέλη του cast που επιστρέφουν όπως ο Ian McShane ως Winston, Laurence Fishburne ως Bowery King και Lance Reddick ως Charon.

    Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις 24 Μαρτίου 2023.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Διαβάστε επίσης:

    Το πρώτο trailer της ταινίας Dungeons & Dragons τα έχει όλα!

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles