13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Έτοιμος τελικά ο Φωτάκης!

    Παρά τις αρχικές εκτιμήσεις που ήθελαν τον Γιώργο Φωτάκη να τίθεται νοκ-άουτ από το αποψινό παιχνίδι της Εθνικής μας ομάδας στο Euro 2012 κόντρα στην Τσεχία, ο μέσος του ΠΑΟΚ ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που ένιωθε στο δεξί του πόδι (οι πρώτες εξετάσεις είχαν δείξει θλάση και αιμάτωμα στον τετρακέφαλο) και έτσι βρίσκεται στη διάθεση του Fernando Santos.

    Ο Φωτάκης έβγαλε ολόκληρο το πρόγραμμα της χθεσινής απογευματινής προπόνησης και ανακούφισε έτσι τους ανθρώπους της Εθνικής που είδαν έτσι τις λύσεις στον χώρο του κέντρου να αυξάνονται κατά μία εν όψει Τσεχίας. Αν ο Φωτάκης κριθεί εν τέλει έτοιμος, τότε κατά πάσα πιθανότητα εκείνος θα είναι ο τρίτος της «παρέας» του κέντρου πλάι σε Καραγκούνη και Μανιάτη, αφού ο Κατσουράνης θα μετατοπιστεί στην άμυνα ως παρτενέρ του Κυριάκου Παπαδόπουλου.

    Σε ό,τι αφορά τα πλάνα του Santos, τώρα, ο Χαλκιάς θα είναι πιθανότατα κάτω από τα δοκάρια. Κυριάκος Παπαδόπουλος και Κατσουράνης στο κέντρο της άμυνας με τους Χολέμπας και Τοροσίδη στα πλάγια. Την τριάδα της μεσαίας γραμμής θα αποτελούν οι Καραγκούνης, Μανιάτης και πιθανότατα Φωτάκης ενώ στην επίθεση περισσότερες πιθανότητες να αγωνιστούν συγκεντρώνουν οι Φορτούνης, Σαλπιγγίδης (αριστερά και δεξιά αντίστοιχα) και Σαμαράς.

     

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles