15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Έτσι θα είναι η μορφή των κουτιών για τις physical εκδόσεις των games του PlayStation 5!

    Μπορεί να ζούμε στην εποχή που όλα στον κόσμο του gaming γίνονται digital, ωστόσο για τους πιο «παραδοσιακούς» το physical δισκάκι όπως και να το κάνουμε έχει άλλη… μαγεία. Αν και πολλοί ήταν εκείνοι που υποστήριζαν ότι με τη νέα γενιά κονσολών θα βλέπαμε το «θάνατο» των physical disks, παρόλα αυτά κάτι τέτοιο δεν θα ισχύσει, καθώς τόσο το PlayStation 5 της Sony και το Xbox Series X θα μπορούν να υποδεχθούν Blu-ray disks.

    Η Sony λοιπόν θέλησε να μας δώσει μια γεύση από τη μορφή που θα έχουν τα κουτιά που θα κοσμούν τα “gaming ράφια” μας από τα τέλη του 2020 και ύστερα, παρουσιάζοντας το επίσημο box art του Marvel’s Spider-Man: Miles Morales. Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και από την παραπάνω εικόνα, είναι εμφανές ότι η Sony ακολουθεί μια λογική που εναρμονίζεται στα χρώματα του νέου συστήματος της, όπου στη φάσα στο επάνω τμήμα δίνεται μεγαλύτερη έμφαση στο λευκό χρώμα, εν αντιθέσει με το PlayStation 4 που το πάνω τμήμα ήταν βαμμένο full στο μπλε. Αν και το νέο box art για τα games του PlayStation 5 δεν αποτελεί κάτι το επαναστατικό ή κάτι το τελείως διαφορετικό από αυτά που μας έχει συνηθίσει η Sony στο παρελθόν, ωστόσο αν μη τι άλλο είναι ωραίο να το βλέπεις και να πωρώνεσαι ακόμη περισσότερο με το next-gen περιέχομενο που θα κρύβεται στο εσωτερικό του…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles