15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Εύκολη αποστολή αρχείων μεγέθους έως και 1 TB μέσω του SoShare

    soshare

    Μία ομάδα ανθρώπων αποτελούμενη από προγραμματιστές και σχεδιαστές, ήθελαν μία καλύτερη υπηρεσία online μεταφοράς αρχείων για να μεταφέρουν τα μεγάλα projects τους. Τόσο μεγάλα, το μέγεθος των οποίων φτάνει έως και το 1 TB. Έτσι λοιπόν, δημιούργησαν τη δωρεάν υπηρεσία SoShare, η οποία ανήκει στη BitTorrent και απευθύνεται σε όλους τους χρήστες του ίντερνετ.

    Η διαδικασία αποστολής των αρχείων θυμίζει την αντίστοιχη υπηρεσία WeTransfer, η οποία όμως έχει ως ανώτατο όριο αποστολής αρχεία μεγέθους 2 GB και όχι 1 TB. Ο χρήστης επιλέγει τα αρχεία που επιθυμεί να στείλει, τα κάνει upload και η υπηρεσία στέλνει ένα email στον παραλήπτη για να τον ενημερώσει πως υπάρχουν διαθέσιμα αρχεία για να τα κατεβάσει. Τα αρχεία μπορούν να είναι σε οποιοδήποτε format και σε οποιοδήποτε μέγεθος, αρκεί το συνολικό μέγεθος να μην υπερβαίνει το 1 TB.

    Όσοι επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία SoShare, μπορείτε να δημιουργήσετε δωρεάν λογαριασμό. Η υπηρεσία θα σας παραπέμψει να εγκαταστήσετε και το SoShare Plugin, με το οποίο λειτουργεί, γι’αυτό μη φοβηθείτε να το κάνετε. Ύστερα, θα μπορείτε να στέλνετε και να δέχεστε αρχεία από άλλους χρήστες. Αν κάποιος σας στείλει αρχεία μέσω του SoShare, δεν είναι απαραίτητο να δημιουργήσετε λογαριασμό για να τα κατεβάσετε. Είναι απαραίτητο όμως να δημιουργήσετε λογαριασμό για να στείλετε αρχεία.

    Τα αρχεία μένουν διαθέσιμα online για download έως και 30 ημέρες το μέγιστο. Ο χρήστης παρόλα αυτά μπορεί οποιαδήποτε στιγμή να τα κατεβάσει, αν το επιθυμεί. Η υπηρεσία κρατάει και ιστορικό σχετικά με τα αρχεία που στέλνει και λαμβάνει ο χρήστης, το οποίο ιστορικό μπορεί εύκολα να διαγραφεί αν το επιθυμείτε.

    Το SoShare βρίσκεται σε beta (δοκιμαστική) έκδοση ακόμη, γι’αυτό και ίσως παρουσιαστούν μικρό προβλήματα. Προσωπικά, το δοκίμασα και δε συνάντησα κάποιο μεγάλο πρόβλημα στην αποστολή ή λήψη αρχείων. Μιλάμε για 1 TB, όχι αστεία.

    Πηγή: Gizmodo

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles