16.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    EURO 2016: Παίξτε μπάλα στο Messenger του Facebook!

    Με το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου 2016 να βρίσκεται σε εξέλιξη, το Facebook αποφάσισε να κάνει κάτι πολύ έξυπνο: προσέθεσε την… κρυφή δυνατότητα για τους λάτρεις της στρογγυλής θεάς να δοκιμάσουν τις επιδόσεις στο Messenger,  μέσα από ένα διασκεδαστικό, διαδραστικό παιχνίδι.

    fb-soccer

    To παιχνίδι ποδοσφαίρου επιτρέπει στους χρήστες του FB να παίξουν με τους φίλους τους στο πλαίσιο της συνομιλίας τους. Για να ξεκινήσει το καλά κρυμμένο παιχνίδι ωστόσο, ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει να στείλει το emoji της ποδοσφαιρικής μπάλας σε έναν φίλο του. Στην συνέχεια πρέπει να την πατήσει και να προσπαθήσει να την κρατήσει στον αέρα όσο περισσότερο μπορεί.

    fb_soccer1 fb_soccer

    Το ποδόσφαιρο δεν είναι το πρώτο άθλημα που κάνει την εμφάνισή του υπό μορφή διαδραστικού παιχνιδιού στο Facebook, αφού μέσω Messenger οι απανταχού χρήστες έχουν ήδη δοκιμάσει τις δυνατότητές τους στο μπάσκετ και στο σκάκι.

    202934-euro2016-omb-pes2016_1

    Το νέο παιχνίδι με αφορμή το EURO 2016, βάζει τον παίκτη σε ένα λευκό περιβάλλον με την βαθμολογία να τρέχει στο επάνω μέρος της οθόνης του και μια μεγάλη μπάλα στο κάτω μέρος. Ωστόσο, όπως διευκρινίζει το Facebook αν δεν θέλετε να βγείτε στο τερέν ολομόναχοι, βεβαιωθείτε ότι ο φίλος σας αποδέχτηκε το αίτημα ποδοσφαίρου.

    https://www.youtube.com/watch?v=UgUc7acYpDk

    Για την ώρα, η τρέλα του ποδοσφαίρου μέσω Facebook δεν έχει φτάσει σε όλους τους χρήστες, ωστόσο ο αμερικανικός κολοσσός υποστηρίζει ότι προτού το δοκιμάσετε καλό είναι να έχετε κατεβάσει την τελευταία έκδοση της εφαρμογής του Messenger. Και αν το ποδόσφαιρο δεν είναι το παιχνίδι σας, τότε μπορείτε να διασκεδάσετε βάζοντας μερικά καλάθια μέσω του emoji του μπάσκετ.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles