20 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Ευελιξία και άνεση με το 11-in-1 docking station της 4smarts!

    Εάν βρίσκεστε διαρκώς εν κινήσει, απολαμβάνοντας τους καρπούς και τα μοναδικά πλεονεκτήματα που σας προσφέρει η digital τεχνολογία, τότε χρειάζεστε και τα απαραίτητα gadgets και τα περιφερειακά, τα οποία είναι βέβαιο ότι θα κάνουν την καθημερινότητα σας πιο εύκολη και συναρπαστική. Ένα από αυτά είναι σίγουρα και το 11-in-1 docking station της 4smarts, το οποίο βρήκαμε στο cell-phones.

    Το εν λόγω docking station πρόκειται για ένα εξαιρετικά χρήσιμο «πολυεργαλείο», το οποίο σας δίνει τη δυνατότητα να επεκτείνετε τις δυνατότητες οποιασδήποτε φορητής συσκευής και laptop. Συγκεκριμένα, η πρόταση της 4smarts διαθέτει: Ethernet, HDMI, 2xUSB-C, 3xUSB-A, 1xFull HD VGA, 1 Auxiliary port (των 3.5mm), θύρα Full HD VGA (1080p), καθώς επίσης και ενσωματωμένο card reader (μπορεί να αναγνωρίσει, να διαβάσει και να εγγράψει κάρτες SD και microSD με χωρητικότητα που φτάνει τα 512GB.

    Ένα από τα πιο ισχυρά χαρακτηριστικά του εν λόγω docking station, είναι ότι σας δίνει τη δυνατότητα να φορτίσετε οποιαδήποτε mobile συσκευή, η οποία υποστηρίζει USB Type-C port, καθώς παρέχει ισχύ στα 100W μέσα σε ελάχιστο χρόνο με την τεχνολογία του Power Delivery. Η δε HDMI port σας δίνει τη δυνατότητα να μετατρέψετε κάθε mobile συσκευή, σε μία μίνι entertainment machine, υποστηρίζοντας ανάλυση στα 4K με refresh rate στα 30 frames.  Με το 11-in-1 dockick station της 4Smarts η μεταφορά περιεχομένου και αρχείων video σε προβολείς και εξωτερικά displays μετατρέπεται σε… παιχνιδάκι!

    Φυσικά, οι διευκολύνσεις που σας προσφέρει η ξεχωριστή πρόταση της 4smarts δεν περιορίζονται μόνο εδώ, καθώς το συγκεκριμένο hub υποστηρίζει mirroring, αλλά και επιτρέπει την αυτόματη on-the-fly ενεργοποίηση της λειτουργίας DeX, η οποία φέρει την υπογραφή της Samsung (φτάνει μόνο να διαθέτετε μια συσκευή που να είναι συμβατή με smartphones της Samsung). Επιπλέον, το συγκεκριμένο docking station που θα το βρείτε αποκλειστικά στο cell-phones.gr, έχει μια καλά κρυμμένη έκπληξη και για τους fans του gaming, καθώς το chipset του υποστηρίζει ακόμη και το Switch της Nintendo.

    H deluxe πρόταση της 4smarts, στοιχίζει 79.90€ και εσείς δεν έχετε παρά να το αποκτήσετε στο cell-phones.gr!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles