20.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Everest: Η δραματική περιπέτεια που βασίστηκε σε αληθινά γεγονότα

    Η Universal Pictures κυκλοφόρησε το πρώτο trailer του Everest, μία ταινία που μας ανεβάζει στην ψηλότερη κορυφή του κόσμου με όχι μία, αλλά δύο αποστολές που αντιμετωπίζουν χίλια δυο προβλήματα στην δύσκολη πορεία τους. Και κυρίως μία από τις χειρότερες χιονοθύελλες που γνώρισε ποτέ η ανθρωπότητα και η οποία “έτυχε” να σαρώσει το βουνό Έβερεστ εκείνες τις στιγμές.

    everest

    Στην επική αυτή περιπέτεια πρωταγωνιστεί ένα εντυπωσιακό καστ, με τους Jason Clarke, Josh Brolin, John Hawkes, Robin Wright, Michael Kelly, Sam Worthington, Keira Knightley, Emily Watson και Jake Gyllenhaal να ξεχωρίζουν καθώς δίνουν τον αγώνα της ζωής τους για να κρατηθούν επάνω στα βράχια την ώρα που η φύση εξαπολύει το πιο σκληρό της πρόσωπο.
    Το φιλμ σκηνοθετεί ο Baltasar Kormákur (2 Guns, Contraband) με το σενάριο να είναι μία δουλειά του William Nicholson (Gladiator) και του βραβευμένου με Όσκαρ Simon Beaufoy (Slumdog Millionaire).
    Τα γυρίσματα έγιναν στο Νεπάλ, στις Ιταλικές Άλπεις, και στα περίφημα στούντιο Cinecittà της Ρώμης και Pinewood στην Βρετανία. Το φιλμ θα βγει στην Αμερική στις 18 Σεπτεμβρίου σε 3D και 2D αίθουσες.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles