14.7 C
Athens
Δευτέρα, 18 Μαρτίου, 2024
More

    Ευρεία γωνία θέασης και χρώματα που παραμένουν ακριβή από τη νέα σειρά τηλεοράσεων LG NanoCell

    Η LG παρουσιάζει στην Ελλάδα τη νέα σειρά τηλεοράσεων NanoCell SM90 στις 86, 7565, 55 και 49 ίντσες που διακρίνονται για τον λεπτό τους σχεδιασμό, χάρη στο μίνιμαλ πλαίσιο Nano Bezel, και τα προηγμένα χαρακτηριστικά τους.

    lg_nanocelltv_sm9000pla_0

    Η σειρά τηλεοράσεων LG NanoCell SM90 διαθέτει το Nano Color για εκπληκτική εμπειρία θέασης, ενώ χάρη στην τεχνολογία NanoCell προσφέρει απόλυτα ρεαλιστική προβολή εικόνων, με εξαιρετική λεπτομέρεια και ακρίβεια στα χρώματα, καθώς χρησιμοποιεί νανοσωματίδια μεγέθους 1nm, τα οποία βελτιστοποιούν κάθε χρώμα. Τα νανοσωματίδια απορροφούν το πλεόνασμα του μήκους κύματος του φωτός και ελαχιστοποιούν τη διαρροή των χρωμάτων RGB που απεικονίζονται στην οθόνη, και το αποτέλεσμα είναι εικόνα με καθαρά και ζωηρά χρώματα. Χάρη σε αυτή την τεχνολογία είναι δυνατή η παραγωγή ενός πλήρους χρωματικού φάσματος, ενώ μειώνονται δραματικά οι περιπτώσεις αλλοίωσης των χρωμάτων, αστάθειας της εικόνας και άλλων θεμάτων υποβάθμισης του χρώματος. Επιπλέον, το Nano Black και το Full Array Dimming Pro συμβάλλουν στην απόδοση του βαθύτερου μαύρου, καθώς ελέγχονται με ακρίβεια οι μονάδες οπίσθιου φωτισμού.

    Παράλληλα, η συγκεκριμένη σειρά ενσωματώνει τη λειτουργία Nano Accuracy μέσω της οποίας ο θεατής απολαμβάνει ρεαλιστική εικόνα σε όποιο σημείο και αν βρίσκεται, καθώς σε αντίθεση με τις συμβατικές τηλεοράσεις, η τηλεόραση LG NanoCell διατηρεί τη χρωματική ακρίβεια από κάθε γωνία θέασης.

    Με την υποστήριξη του 4K Cinema HDR στα νέα μοντέλα των Nanocell τηλεοράσεων, ο θεατής βιώνει μια συναρπαστική κινηματογραφική εμπειρία με μοναδικές εικόνες και ζωντανά χρώματα, ενώ το Dolby Vision HDR και το Dolby Atmos ολοκληρώνουν την υψηλή απόδοση εικόνας και ήχου HDR, συμπεριλαμβανομένων των Advanced HDR της Technicolor και HDR10 Pro.

    Μεταξύ των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών της νέας σειράς LG NanoCell τηλεοράσεων είναι ο αναβαθμισμένος με τον αλγόριθμο Deep Learning AI έξυπνος επεξεργαστής α7 2ης γενιάς, που προσφέρει λεπτομερή εικόνα που κόβει την ανάσα και προσαρμοσμένο ήχο που βυθίζει σε μια απίστευτη πραγματικότητα. Συγκεκριμένα, χάρη στην τεχνολογία AI Picture αναγνωρίζει την ποιότητα του αρχικού περιεχομένου και βελτιστοποιεί τη σαφήνεια και την ευκρίνεια, ενώ με την τεχνολογία AI Sound βελτιστοποιεί τον ήχο ανάλογα με το είδος, αναγνωρίζοντας αντίστοιχα τη φωνή, τα εφέ και τη συχνότητα. Επιπλέον, ο αισθητήρας φωτισμού (AI Brightness) ανιχνεύει τον φωτισμό περιβάλλοντος και ο επεξεργαστής βελτιστοποιεί αυτόματα τη φωτεινότητα, διατηρώντας την εικόνα φωτεινή και ευκρινή.

    Τέλος, τα νέα μοντέλα ενσωματώνουν μια σειρά από υπηρεσίες AI μέσα από διάφορες πλατφόρμες, όπως τις Amazon Alexa και Google Assistant, όπου με ένα απλό φωνητικό αίτημα, παρέχουν στους χρήστες χρήσιμες πληροφορίες, ενώ με το Home Dashboard, μπορούν να έχουν απομακρυσμένη πρόσβαση σε έξυπνες συσκευές μέσω της τηλεόρασης.   

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles