21 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Έως 32 παίκτες και μικροσυναλλαγές στο GTA Online σύμφωνα με φήμες

    Μέχρι τώρα ξέραμε πως το GTA Online θα υποστηρίζει έως 16 παίκτες σε κάθε παιχνίδι. Σύμφωνα όμως με φήμες, ο αριθμός των παιχτών θα φτάνει τους 32, ενώ μπορεί να δούμε και μικροσυναλλαγές μέσα στο παιχνίδι.

    gta-online-32-players-microtransactions

    Αν θυμάσαι, πρόσφατα είχε διαρρεύσει αρχείο σύμφωνα με το οποίοι θα βλέπαμε εκδόσεις τόσο για PC όσο και για PS4. Το ίδιο αρχείο, λοιπόν, περιέχει και κώδικα που «μαρτυρά» πως το κοντέρ θα «τελικιάζει» στους 32 παίκτες, καθώς και πως αυτοί θα μπορούν να παίζουν, σε free roam, free-for-all deathmatches, deathmatches ανά ομάδες, καθώς και «κλέφτες και αστυνόμους».

    Στα των μικροσυναλλαγών τώρα, αρχείο στους σέρβερς της Rockstar, δείχνει πως θα δούμε σύντομα μικροσυναλλαγές για αγορά χρημάτων μέσα στο παιχνίδι. Κάποιος χρήστης του Reddit βρήκε πως το Store στο pause menu «ζητάει» ένα αρχείο από τους servers της εταιρίας. Το αρχείο αυτό έχει καταχωρήσεις του Atomic Blimp (του ζέπελιν που δινόταν μαζί με τις προπαραγγελίες) και περιεχομένου που δινόταν μαζί με τις Special και Collector’s Edition, τα οποία όπως φαίνεται θα γίνουν κάποια στιγμή διαθέσιμα για αγορά.

    Αυτό που κάνει εντύπωση όμως είναι οι καταχωρήσεις για τέσσερις διαφορετικές «cash cards» με τα ποσά των $100.000, $200.000, $500.000 και $1.250.000 με την περιγραφή «Το χρήμα είναι ο βασιλιάς αυτής της πόλης. Λύσε τα οικονομικά σου προβλήματα και πάρε ό,τι θες με την αγορά των Cash Packs για το Grand Theft Auto Online. Όλα τα αγορασμένα μετρητά καταθέτονται αυτόματα στον τραπεζικό λογαριασμό του χαρακτήρα σου. Ξοδέψτε με σύνεση»

    To Grand Theft Auto Online θα γίνει διαθέσιμο για όλους τους κατόχους του GTA V την 1η Οκτωβρίου.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles