19.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Εξαιρετικές οι πρώτες κριτικές για το Gravity

    Το έχουμε πει πολλές φορές. Εάν δεν έχετε δει το Children of Men, χάνετε. Η sci-fi ταινία του Alfonso Cuaron μας είχε σημαδέψει ανεξίτηλα πριν από επτά χρόνια (πως περνάει ο καιρός…) και μας είχε μετατρέψει σε fans του Μεξικανού σκηνοθέτη. Που όπως φαίνεται είναι έτοιμος να μας καταπλήξει και πάλι με το Gravity.

    new-gravity-trailer

    Μιλάμε για το 3D φιλμ που βρίσκει Sandra Bullock και George Cloone να αιωρούνται στο κενό. Εκείνη επιστήμονας που κάνει την πρώτη της βόλτα στο διάστημα, εκείνος βετεράνος αστροναύτης Clooney, που πραγματοποιεί την τελευταία του πτήση. Μία έκρηξη θα αλλάξει δραματικά τα δεδομένα και η βόλτα ρουτίνας θα μετατραπεί σ’ ένα αγώνα επιβίωσης.
    Αμερικανοί δημοσιογράφοι που έχουν ήδη δει την ταινία σε ειδικές προβολές, μιλάνε με τα καλύτερα λόγια για την ατμόσφαιρα που έχει στήσει ο Cuaron, για την τρομερή τεχνική του, το εντυπωσιακό 15λεπτο άνοιγμα, για τα μοναδικά του μονοπλάνα. Υπομονή λοιπόν μέχρι τις 7 Νοεμβρίου που θα προβληθεί η ταινία στη χώρα μας, για να διαπιστώσουμε κι εμείς αν ισχύουν όλα τα παραπάνω θετικά σχόλια και αν κυρίως ο Cuaron κατάφερε την εποχή του 3D σινεμά να παντρέψει το εντυπωσιακό θέαμα με το συναισθηματικό υπόβαθρο, κάτι που ξέφυγε από πολλούς σκηνοθέτες που περίμεναν από το 3D να φροντίσει για όλα.

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles