18.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Εξοπλίζοντας το Samsung Galaxy SIII σας!

    Είναι πραγματική… ευλογία να κρατά κανείς στα χέρια του το Samsung Galaxy SIIΙ. Κορυφαία συσκευή, άπλετες λειτουργίες, μοναδική εργονομία. Την ίδια στιγμή όμως είναι κρίμα κι άδικο να μην έχει εξοπλίσει το «καμάρι» της Samsung με τα καλύτερα αξεσουάρ που κυκλοφορούν γι’ αυτό στο εμπόριο. Αν εμπίπτετε σε αυτή την κατηγορία, μην κλαίτε και μη λυπάστε: στο digitallife.gr ψάξαμε για ‘σας και σας βρήκαμε μια σειρά από αξεσουάρ που θα απογειώσουν το smartphone σας και θα σας επιτρέψουν να κυκλοφορείτε με –ακόμα πιο- καθαρό κούτελο στην κοινωνία!

     

    Silicone bumpers

    Τι θα λέγατε να… «ντύνατε» το Galaxy SIII σας με την τελευταία λέξη της μόδας; Η σειρά πολύχρωμων bumpers της Volte-Tel είναι ό,τι πρέπει. Τα bumpers προσαρμόζονται τέλεια στο σώμα του κινητού προστατεύοντάς το από φθορές. Σας προσφέρουν πρόσβαση δε στα πλαϊνά πλήκτρα χωρίς να χρειαστεί η παραμικρή… αλχημεία από πλευράς σας! Είναι κατασκευασμένα από συνδυασμό πολυκαρβονικού υλικού και σιλικόνης ενώ διατίθενται σε πληθώρα χρωματικών συνδυασμών σε προτεινόμενη τιμή λιανικής 11,95 ευρώ.

    TPU+ Faceplates

    Άνθρωποι είμαστε και σφάλματα κάνουμε. Δεν θέλατε όμως κάποιο απ’ τα σφάλματα αυτά να έχει ως… θύμα το μονάκριβο Samsung Galaxy SIII σας, έτσι; Προστατέψτε το λοιπόν με τη σειρά faceplates TPU+PC: οι θήκες εφάπτονται πλήρως περιμετρικά του κινητού, την ώρα που το πολυκαρβονικό υλικό στην οπίσθια πλευρά προστατεύει από γρατζουνιές, φθορές και λοιπές… κακουχίες, βοηθώντας σας να διατηρήσετε το κινητό σας ολοκαίνουριο! Τα faceplates TPU+PC θα τα βρείτε σε δύο χρώματα, άσπρο και μαύρο με την προτεινόμενη τιμή λιανικής τους να εντοπίζεται στα 11,95 ευρώ.

    TPU Faceplates

    Αν ψάχνετε μια οικονομική και συνάμα αξιόπιστη λύση για την προστασία του Galaxy SIIΙ σας, τα TPU Faceplates είναι η καλύτερη επιλογή. Είναι φτιαγμένες κατά τρόπο τέτοιο ώστε να προσαρμόζονται άψογα στις καμπύλες του κινητού, έχοντας τέλεια υφή και κυκλοφορώντας σε γκρι και άσπρη απόχρωση. Η οθόνη, το ηχείο, η κάμερα και τα πλαϊνά πλήκτρα μένουν ακάλυπτα ώστε να μη διαταράσσεται η λειτουργικότητα της συσκευής, την ώρα που το υπόλοιπο σώμα της προστατεύεται επαρκώς. Τις TPU Faceplates θα τις βρείτε στην τιμή των 7,5 ευρώ.

    Βάση αυτοκινήτου Βεντούζα 360ο

    Με βραχίονα που γυρίζει πανεύκολα σε οποιαδήποτε γωνία, η συγκεκριμένη βάση αυτοκινήτου απολαμβάνει συμπαγή σχεδιασμό ενώ έρχεται με βεντούζα 70 χιλιοστών με ειδικό κλιπ αφαίρεσης του αέρα για τέλεια εφαρμογή του Samsung Galaxy SIII σας. Η πλάτη της διαθέτει οπές για την κάμερα, το φλας και το ηχείο, επιτρέποντάς σας έτσι να χρησιμοποιήσετε κανονικότατα το τηλέφωνο δίχως το παραμικρό πρόβλημα! Τοποθετείται πανεύκολα στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου σας καθώς είναι κατασκευασμένη από ελαφριά υλικά για την καλύτερη δυνατή προσαρμογή. Η τιμή της είναι στα 17,95 ευρώ.

     

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles