18.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Η εμπειρία μας: Αγορά από το birdphone.gr

    Επί τη ευκαιρία των γιορτών αποφασίσαμε να αγοράσουμε μερικά δώρα για γνωστούς και φίλους από ένα αρκετά δημοφιλές e-shop, το birdphone.gr…και αυτή είναι η εμπειρία μας.

    birdphone (4)

    Το site του ηλεκτρονικού καταστήματος (που εξειδικεύεται στις mobile συσκευές αλλά έχει και μια τεράστια γκάμα για λοιπά προϊόντα), είναι καλοσχεδιασμένο και γρήγορο, με τις κατηγορίες και τις υπο-κατηγορίες να είναι δομημένες σωστά ώστε να επιτρέπουν την εύκολη εύρεση αυτού που ψάχνει ο αγοραστής. Από προϊόντα τηλεφωνίας-tablets μέχρι εργαλεία κήπου, βιβλία ή προϊόντα ομορφιάς, θα βρείτε σχεδόν τα πάντα σε αυτό.

    Φυσικά δε μπορεί να υπάρχει άμεση διαθεσιμότητα για τόσες εκατοντάδες προϊόντων, αλλά αναφέρεται καθαρά δίπλα στο καθένα (“ετοιμοπαράδοτο” ή κατόπιν παραγγελίας) και σε περίπτωση που δεν υπάρχει άμεσα, αρκούν λίγες ημέρες για να φθάσει στα χέρια σας. Τα «φίλτρα» στα αριστερά της οθόνης είναι αναλυτικά και πολύ χρήσιμα ώστε να καταλήξετε στις συσκευές που σας ενδιαφέρουν πραγματικά, απορρίπτοντας αυτόματα όσες δεν σας καλύπτουν.

    birdphone

    Αφού επιλέξαμε τα προϊόντα που μας ενδιέφεραν (συγκεκριμένα κάποια feature phones για μέλη της οικογένειας που ήθελαν κάτι απλό στη χρήση και χωρίς οθόνη αφής), εμφανίστηκε η φόρμα παραγγελιών. Συμπλήρωση των πεδίων μέσα σε λίγα λεπτά και δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή, μέσω τραπέζης/κάρτας, παραλαβή από το κατάστημα με πληρωμή τοίς μετρητοίς, με κατάθεση σε τράπεζα ή και μέσω PayPal, που είναι μια μέθοδος ολοένα και δημοφιλέστερη στις τάξεις των Ελλήνων καταναλωτών.

    birdphone (2)

    birdphone (3)

    Μέχρι εδώ, όλα καλά και…τυπικά, ό,τι θα περιμέναμε από ένα e-shop και με βάση τις υπάρχουσες εμπειρίες από ελληνικά καταστήματα. Ενημερωτικό e-mail για την παραγγελία και παράδοση μέσα σε μια εργάσιμη…αλλά μας εξέπληξε ευχάριστα η άμεση (εντός 5-10 λεπτών) τηλεφωνική κλήση από υπάλληλο του καταστήματος στο τηλέφωνο που δώσαμε στην παραγγελία, ώστε να μας ενημερώσει αναλυτικά για την παραγγελία, το κόστος και την εκτιμώμενη ημέρα/ώρα παράδοσης, με κάθε λεπτομέρεια, απλά και μόνο για να αποφευχθεί κάθε πιθανότητα σφάλματος! Είναι κάτι που ελάχιστα καταστήματα στη χώρα μας πραγματοποιούν και σίγουρα αφήνει εξαιρετική εντύπωση στον πελάτη για την επαγγελματικότητα και την εξυπηρέτηση του birdphone.gr

    birdphone (5)

    Την επόμενη η παραγγελία ήρθε στην πόρτα μας (η αγορά έγινε με αντικαταβολή χρημάτων) χωρίς κανένα πρόβλημα και αν μη τι άλλο, σίγουρα θα επιλέξουμε το εν λόγω κατάστημα για μελλοντικές αγορές, καθώς διαθέτει ευρεία γκάμα και σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές σε σχέση με τα υπόλοιπα καταστήματα.

    To Birdphone στο Facebook

    BIRDPHONE.GR

    Λ. Ελευθερίας 11 (Προέκταση Λ.Αμφιθέας)

    174 55, Άλιμος

    Τηλέφωνο επικοινωνίας.:

    (+30) 215 560 2000, (+30) 210 985 5342

    (+30) 695 180 5214, (+30) 695 180 5215

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles