BREAKING

experience santorini στο iPhone σου

Στη νέα εποχή, όπου κυριαρχούν τα έξυπνα κινητά τηλέφωνα και εκατομμύρια οθόνες μας εντάσσουν σ’ ένα διαδραστικό ψηφιακό περιβάλλον, η εμπειρία ενός ταξιδιού είναι ό,τι ωραιότερο μπορούμε να απολαύσουμε και να μοιραστούμε με τους φίλους μας.

Το experience greece project είναι η σειρά πολύγλωσσων ψηφιακών ταξιδιωτικών οδηγών για τα ωραιότερα μέρη της χώρας, σε μοντέρνες και εύχρηστες εφαρμογές για iPhone και iPad.

Εχουν διαδραστικό-multimedia περιεχόμενο και συνεχείς ενημερώσεις (updates). Η ακρίβεια, η αξιοπιστία και η αρτιότητα του περιεχομένου τους είναι προϊόν πολυετούς έρευνας. Οι δημιουργοί του experience greece project είναι οι δημοσιογράφοι Γιάννης Ντρενογιάννης και Βάλυ Βαϊμάκη. Μαζί με τους εξειδικευμένους συνεργάτες τους -δημοσιογράφους και φωτογράφους του ταξιδιωτικού ρεπορτάζ-, έχουν κυκλοφορήσει πάνω από 50 αναλυτικούς ταξιδιωτικούς οδηγούς (Σειρές: Ανακαλύψτε την Ελλάδα & Εξερευνήστε την Ελλάδα) και πολυτελή λευκώματα (Θησαυροί της Ελλάδας, Μοναστήρια της Ελλάδας, Ρίζες Ελλήνων κ.α.), συνεργαζόμενοι με μεγάλα εκδοτικά συγκροτήματα.

Η πρώτη εφαρμογή, που ήδη έχει αναρτηθεί στο Αpplestore , αφορά το νησί της Σαντορίνης και έχει τίτλο experience santorini.

Απευθύνεται τόσο στους Έλληνες όσο και στους ξένους επισκέπτες, γι’ αυτό και υπάρχουν κατ’ αρχήν δυο διαφορετικές εκδόσεις –μια στην ελληνική και μια στην αγγλική γλώσσα.

Δημιουργήθηκε ειδικά για το iPhone και αξιοποιεί απόλυτα τις δυνατότητές του.

  • Είναι πλήρης, αξιόπιστη και φιλική προς τον χρήστη.
  • Είναι ενημερωμένη και αναλυτική (με περισσότερες από 50.000 λέξεις και 250 φωτογραφίες).
  • Περιλαμβάνει κείμενα και χρηστικές πληροφορίες σχετικά με την ιστορία του νησιού, την αρχιτεκτονική, τα αξιοθέατα (ηφαίστειο, χωριά, μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους), την άγνωστη Σαντορίνη (τον Σκάρο, τον αμπελώνα και τα οινοποιεία, τις κάναβες, κ.α.), όλες τις παραλίες, τα τοπικά προϊόντα και τη γαστρονομία, τις δραστηριότητες (περπάτημα, ο γύρος του νησιού με σκάφος, καταδύσεις).
  • Διαθέτει περισσότερες από 500 επιλεγμένες προτάσεις για διαμονή, φαγητό, διασκέδαση και αγορές.
  • Πατώντας το κουμπί DETAILS στο μόνιμο μενού θα βρείτε και πρόσθετες πληροφορίες για το κάθε θέμα.
  • Με τη λειτουργία NEAR YOU η εφαρμογή εντοπίζει τα πάντα γύρω σας σε ακτίνα μερικών χιλιομέτρων ώστε να διαλέξετε αξιοθέατα, παραλίες, μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, εστιατόρια, ξενοδοχεία, καφέ, μπαρ, κλαμπ, καταστήματα, που θέλετε να επισκεφθείτε από εκεί που βρίσκεστε. Όλα είναι εκεί, πάνω στον χάρτη του νησιού, και εμφανίζονται στην οθόνη σας με το πάτημα του κουμπιού!
  • Η εφαρμογή είναι σχεδιασμένη για να λειτουργεί OFFLINE, ώστε να μην χρεώνεστε για το «κατέβασμα» δεδομένων από το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας. Διαθέτει ενσωματωμένη λειτουργία SEARCH για γρήγορη αναζήτηση στο περιεχόμενό της και λειτουργία FAVOURITES για να καταχωρείτε ό,τι ενδιαφέρει εσάς και να το μοιράζεστε με τους φίλους σας.
  • Το ειδικό κουμπί INFO στο μόνιμο μενού περιλαμβάνει αναλυτικά όλα τα χρήσιμα τηλέφωνα και web sites (αεροπορικά και ακτοπλοϊκά εισιτήρια, ενοικιάσεις αυτοκινήτων και σκαφών, νοσοκομεία και κέντρα υγείας, τράπεζες, δήμος, λιμάνια κ.α.).
  • Το πλούσιο φωτογραφικό υλικό και τα video που δημιουργήθηκαν ειδικά για την εφαρμογή, αποτυπώνουν με τον καλύτερο τρόπο την μαγευτική εικόνα της Σαντορίνης.

 

Ακολουθήστε το digitallife.gr στο Google News

0 Comment