23.6 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    Το Exploding Kittens έσπασε κάθε ρεκόρ backers στο Kickstarter!

    Σας είχαμε ξαναγράψει για το “Exploding Kittens” πριν από περίπου 1 μήνα, όταν το card game project του Elan Lee και του The Oatmeal κόντευε να σπάσει το ρεκόρ των περισσότερων backers στο Kickstarter. Τις επόμενες μέρες όχι απλά το έσπασε αλλά συνέχισε με άνεση να διαλύει κάθε προσδοκία των δημιουργών του!

    exploding kittens 2

    Πριν λίγες ώρες το funding έλαβε τέλος και ειδικά τις τελευταίες μέρες είχε αναζωπυρωθεί το ενδιαφέρον γι’αυτό, με αποτέλεσμα να “κλείσει” με… 219.382 backers και συνολικό ποσό 8.782.571 δολλάρια, όταν ο αρχικός στόχος ήταν μόλις 10.ο00 δολλάρια! Είναι το 3ο μεγαλύτερο ποσό στην ιστορία του Kickstarter και φυσικά το 1ο σε ποσό game οποιασδήποτε κατηγορίας!

    exploding kittens 3

    Από την ημέρα που ξεκίνησε έχουν γίνει πολλές αλλαγές στο πακέτο του παιχνιδιού, όταν οι δημιουργοί είδαν την απίστευτη ζήτηση και ανταπόκριση. Δυστυχώς για όσους δεν πρόλαβαν να κάνουν τη δωρεά τους στο Kickstarter, το παιχνίδι θα είναι ξανά διαθέσιμο από τις αρχές του 2016 (πιθανότατα), έτσι μόνο αυτοί οι 200 χιλιάδες τυχεροί θα μπορούν να το απολαύσουν μέχρι τότε.

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles