15.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Extra ανθεκτικές: Terra Guard θήκες της VRS Design για το Samsung Galaxy S8

    Αν αποκτήσατε μόλις ένα Samsung Galaxy S8, ή σκέφτεστε να πάρετε ένα, σίγουρα θα χρειαστείτε θήκη για να προστατεύσετε το νέο σας “κόσμημα”. Και αν είστε από τους χρήστες που είναι γενικά απρόσεκτοι ή φοβάστε τις κακουχίες του ελληνικού καλοκαιριού και των διακοπών, ίσως χρειάζεται μια extra ανθεκτική θήκη για το smartphone σας.

    65157_1500130731-full

    Στη γκάμα της VRS Design που θα βρείτε στο Canguro.gr, υπάρχουν και οι Terra Guard θήκες προστασίας, ειδικά σχεδιασμένες για την κυρτή οθόνη του S8. Οι θήκες αυτές είναι σκληρές και κατασκευασμένες από ανθεκτικό υλικό, με κατάλληλες νευρώσεις και εξογκώματα ώστε να προστατεύουν σε περίπτωση πτώσης. Έχουν διπλή στρώση υλικού ώστε να πληρούν τις προδιαγραφές MIL-STD-810G και προστατεύουν τόσο την οπίσθια κάμερα, όσο και την ευαίσθητη, κυρτή οθόνη της συσκευής.

    65158_1500130732-full

    65156_1500130731-full

    Ο ισχυρός συνδυασμός από σκληρό πλαστικό και ανθεκτικό TPU προσφέρει υψηλή προστασία και καλό κράτημα στο χέρι, ενώ οι ακριβείς εγκοπές επιτρέπουν την άνετη πρόσβαση στις θύρες της συσκευής. Τα καλύμματα των πλήκτρων προσφέρουν έξτρα προστασία ενώ προσφέρουν και το κατάλληλο feedback, αλλά επιτρέπουν και την εύκολη πίεσή τους.

    65155_1500130731-full

    Οι Terra Guard θήκες της VRS Design για Galaxy S8 διατίθενται σε Blue Coral, Crimson Red, Dark Silver και Military Green συνδυασμούς χρωμάτων, για να ταιριάζουν με τη συσκευή σας αλλά και να καλύθπτουν τα γούστα σας. Θα τις βρείτε στο Canguro.gr, και για άλλες συσκευές της αγοράς.

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles