14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    ExtraTorrent: Το κλείσιμό του δεν επηρεάζει δίκτυα διανομής όπως τα ettv και EtHD

    Τις προηγούμενες ημέρες, η κοινότητα των torrents είχε ένα ακόμη μεγάλο πλήγμα, όταν το δημοφιλές site ExtraTorrent έκλεισε. Η κίνηση πραγματοποιήθηκε χωρίς προφανή λόγο, με το διαχειριστή SaM του ExtraTorrent να δηλώνει απλά ότι “είναι καιρός να πούμε αντίο”. Ωστόσο, το καλό σε αυτή την ιστορία είναι ότι η κοινότητα κατάφερε να ξεπεράσει αυτό το αιφνίδιο συμβάν και να προχωρήσει…

    extratorrent

    Όπως διαβάζουμε στο secnews.gr, λίγες μέρες αργότερα, τα πράγματα έχουν αρχίσει να διευθετούνται, με τους χρήστες του ExtraTorrent να μετακινούνται σε άλλους ιστότοπους, με τους The Pirate Bay, Torrentz2 και RARBG να αναφέρουν σημαντική αύξηση στους χρήστες τους. Αυτό που έχει επίσης επιβεβαιωθεί -σίγουρα καταρρίπτοντας τους φόβους πολλών χρηστών- είναι ότι πολλοί διακεκριμένοι uploaders και groups δε σταμάτησαν το έργο τους, μετά το τέλος του ExtraTorrent.

    Την περασμένη Πέμπτη, λίγο μετά το κλείσιμο του ιστότοπου, ο διαχειριστής του SaM δήλωσε ότι η ομάδα διανομής torrent ταινιών ETRG θα κλείσει επίσης για πάντα. Ταυτόχρονα όμως αναφέρθηκε, ότι αυτό ίσως να μην ισχύει για κάθε άτομο που κάνει uploads.

    Και πραγματικά, οι ettv και EtHD έχουν ανεβάσει πλήθος torrents σε άλλες περιοχές, προς μεγάλη ικανοποίηση των χρηστών, κρατώντας έτσι το πνεύμα του ExtraTorrent “ζωντανό”. Πλήθος torrents έχει εντοπιστεί στο The Pirate Bay, κάτι που σηματοδοτεί μια μετακίνηση των uploaders μαζί με τους χρήστες. Ένας άλλος δημοφιλής uploader o DDR, έχει επίσης επιβεβαιωθεί ότι συνεχίζει να ανεβάζει torrents.

    Πάντως, έχουμε ενημερωθεί ότι ο inhouse encoder, FUM, του ExtraTorrent, ο οποίος είναι γνωστός για τα high-quality TV releases, επίσης θα σταματήσει να παρέχει τις υπηρεσίες του, ενώ μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα γνωρίζουμε την πλήρη επιρροή στον κόσμο των torrents από το shut down.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles