23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    To Exynos 8870 chipset φημολογείται ότι θα «φιλοξενηθεί» στο νέο Meizu MX6 Pro!

    To Exynos 8890 είναι αυτή τη στιγμή το chipset, το οποίο αποτελεί αντικείμενο συζήτησης για τους λάτρεις των mobile τεχνολογιών, καθώς η Samsung ποντάρει πολλά στην επιτυχία του συγκεκριμένου SoC. Ωστόσο, σύμφωνα με φήμες που είδαν πρόσφατα το φως της δημοσιότητας, η κορεατική εταιρεία δεν σχεδιάζει μόνο το Exynos 8890, αλλά παράλληλα έχει στα σκαριά και μία λίγο πιο «ελαφριά» έκδοση του ίδιου chipset, η οποία όμως δεν πρόκειται να χρησιμοποιηθεί μόνο στα high-end smartphones της Samsung αλλά να διατεθεί παράλληλα και σε άλλες κατασκευάστριες εταιρείες.

    Exynos Chipset 1

    Το Exynos 8870 δεν αποκλείεται ότι θα αποτελέσει το SoC που θα βρίσκεται στην καρδιά της νέας ναυαρχίδας της Meizu MX 6 Pro, για το οποίο όμως τίποτα ακόμη δεν έχει επιβεβαιωθεί. Αν και λέγεται ότι το Exynos 8870 θα είναι λίγο πιο αργό σε σύγκριση με το 8890, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα αποτελεί ένα ταχύτατο chipset, καθώς λέγεται ότι θα έχει αντίστοιχες επιδόσεις με το Snapdragon 820. Αν και ακόμη η Samsung δεν έχει προβεί σε κάποια επίσημη ανακοίνωση αναφορικά με την κυκλοφορία του 8870, αλλά και για τις τεχνικές προδιαγραφές του, παρόλα αυτά μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2016 (και με το MWC να βρίσκεται μπροστά μας), σίγουρα θα μάθουμε πολλά περισσότερα για την κυκλοφορία και τις δυνατότητες του εν λόγω chipset.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles