21.5 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Eye-Plug: η snap-on κάμερα που σου επιτρέπει να τραβήξεις 3D βίντεο με το κινητό!

    Οι κάμερες είναι πλέον απαραίτητες στα κινητά, τόσο για τον καταναλωτή όσο και για τον κατασκευαστή, όμως δεν έχουν όλα τα κινητά την ίδια κάμερα ή τα ίδια χαρακτηριστικά. Ενώ, το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό όσων αφορά τις κάμερες σύμφωνα με τους χρήστες είναι η ποιότητα της εικόνας, υπάρχουν αρκετοί που απολαμβάνουν τα επιπλέον ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους. Πριν από λίγες μέρες παρουσιάστηκε η Eye-Plug, μια κάμερα που το κύριο χαρακτηριστικό της είναι η εγγραφή 3D βίντεο.

    sdfg

    Η Eye-Plug είναι μια μικρή κάμερα που συνδέεται στα κινητά με Android λειτουργικό (προς το παρόν), ως ένας επιπλέον αισθητήρας και κουμπώνει στη θύρα φόρτισης. Η κάμερα υποστηρίζει microUSB και USB Type-C μοντέλα, οπότε μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλα σχεδόν τα κινητά, ενώ μπορεί να συνδεθεί στην μπροστινή αλλά και στην πίσω κάμερα του κινητού. Βέβαια το κύριο χαρακτηριστική που κάνει ιδιαίτερη αυτή τη κάμερα είναι η εγγραφή 3D βίντεο. Μόλις ο χρήστης τραβήξει ένα 3D βίντεο, μπορεί να το προβάλει μέσω Cardboard, όπως το Google Cardboard χρησιμοποιώντας μια εφαρμογή που σχεδιάστηκε να λειτουργεί μαζί με τη κάμερα.

    Η Eye-Plug πρόκειται να βγει στις αγορές μέσα στο 2016 σε διάφορα χρώματα όπως λευκό, μαύρο και πορτοκαλί, ενώ θα κοστίζει μόνο 35 δολάρια, τιμή αρκετά ελκυστική.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles