17.4 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Κάνοντας eyes-on στη νέα Lamborghini Veneno (photos & video)

    lamborghini-veneno-pictures-and-eyes-on-0

    Κι ενώ πριν δύο εβδομάδες και κάτι μέρες, οι συντάκτες του Pocket-Lint, όπως και ο Γιώργος Ιωσηφίδης για το digitallife.gr, έτρεχαν αλλόφρονες στους διαδρόμους του Mobile World Congress για να πάρουν φωτογραφίες και σύντομα hands-on στις νέες συσκευές smartphone που έκαναν την εμφάνισή τους εκεί, ο Joe Simpson από το φιλικό μας Βρετανικό site, αυτή την εβδομάδα βρίσκεται στη Γενεύη. Στη διεθνή έκθεση αυτοκινήτου. Και κάνει «hands-on», σε λίγο μεγαλύτερα… gadgets.

    lamborghini-veneno-pictures-and-eyes-on-1

    Έτσι ήρθε και σε πρώτη επαφή με ένα αυτοκίνητο που ήδη, με την ανακοίνωσή του, έχει περάσει στη σφαίρα του μύθου: τη νέα Lamborghini Veneno.

    lamborghini-veneno-pictures-and-eyes-on-2

    Όσον αφορά τα τεχνικά της χαρακτηριστικά, ο V12 κινητήρας, αλλά και οι 600 ίπποι θεωρούνται… νορμάλ (;). Αυτό που την κάνει ιδιαίτερη τη Veneno είναι ο σχεδιασμός της. Όπως γράφει χαρακτηριστικά ο Simpson, είναι σαν ένα Transformer που έμεινε στη μέση κατά τη διάρκεια της μεταμόρφωσης.

    lamborghini-veneno-pictures-and-eyes-on-4

    Το αμάξωμα, κατασκευασμένο σχεδόν αποκλειστικά από ανθρακόνημα, είναι χαρακτηριστικά φουτουριστικό, δικαιώνοντας άλλη μία φορά την Lamborghini στην ιδέα, ότι φτιάχνει τα πιο τρελά supercars. Σκεφτείτε όμως, το εξής: 3 και μόνο τρεις Veneno θα κατασκευαστούν. Μία σε λευκό, μία σε κόκκινο και μία σε πράσινο. Και έχουν ήδη πωληθεί στην τιμή των 4,2 εκατομμυρίων ευρώ.

    lamborghini-veneno-pictures-and-eyes-on-6

    Και τώρα πείτε μας. Αν (λέμε, αν) μπορούσατε να δώσετε τόσα χρήματα για ένα αυτοκίνητο, θα μπαίνατε σε μία λίστα αναμονής; Πριν δώσετε την απάντησή σας, προσέξτε την τρίχρωμη λωρίδα στο πλάι της πόρτας του οδηγού και του συνοδηγού. Είναι εκείνη η ethnic ιταλική λεπτομέρεια που σε κάνει να ερωτευτείς, ή να μισήσεις αυτό το αυτοκίνητο.

    lamborghini-veneno-pictures-and-eyes-on-3

    Αναμένουμε απαντήσεις, όσο ξεσκονίζετε τα γερμανικά σας και βλέπετε το βίντεο με την επίσημη… αποκάλυψη της Lamborghini Veneno, στη Γενεύη.

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles