21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    FAA: «προσοχή στην χρήση των Samsung Galaxy Note 7»

    Όπου FAA = Ομοσπονδιακή Διοίκηση Αεροπορίας των ΗΠΑ! Σύμφωνα με επίσημο έγγραφό της λοιπόν που δημοσιεύτηκε πρόσφατα, 0ι επιβάτες αεροπορικών εταιρειών δεν πρέπει να ενεργοποιούν ή να φορτίζουν τα smartphones, Samsung Galaxy Note 7, κατά τη διάρκεια πτήσεων ή ακόμη να τα τοποθετούν στις αποσκευές τους, λόγω ανησυχιών για τις επιρρεπείς σε εκρήξεις μπαταρίες της συσκευής!

    image

    Η ασυνήθιστη προειδοποίηση επιβαρύνει ακόμη περισσότερο τη θέση της Samsung, η οποία «παλεύει» με την ανάκληση εκατομμυρίων συσκευών Galaxy Note 7. Την Πέμπτη, η FAA, δήλωσε, ότι συνιστά στους επιβάτες να ακολουθούν τις οδηγίες της εταιρείας, λόγω των πρόσφατων περιστατικών που εγείρουν ανησυχίες αναφορικά με τη σειρά συσκευών της Samsung, Galaxy Note 7.

    galaxy note 7

    Υπενθυμίζουμε οτι η νοτιοκορεάτικη εταιρεία-κολοσσός, ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα την ανάκληση 2,5 εκατομμυρίων συσκευών σε δέκα χώρες στις οποίες είχαν βρεθεί ελαττωματικές μπαταρίες, συμπεριλαμβανομένης της Νότιας Κορέας και των ΗΠΑ.

    Η δεύτερη μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία στις ΗΠΑ, Delta Air Lines, δήλωσε ότι εξακολουθεί να μελετά το θέμα. “Η εταιρεία βρίσκεται σε συνεχή επαφή με την FAA καθώς κι άλλους φορείς για την εύρυθμη λειτουργία της επιχείρησης, ως παγκόσμιας αεροπορικής εταιρείας. Θα ακολουθήσουμε οποιαδήποτε οδηγία και ερευνούμε το εν λόγω ζήτημα. Η ασφάλεια και η προστασία είναι πάντα προτεραιότητα της Delta”, δήλωσε ο εκπρόσωπος της, Morgan Durrant, σε δήλωσή του.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles