13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Face Unlock και join σε missed calls φέρνει το WhatsApp

    Το WhatsApp, μία από τις πλέον δημοφιλείς εφαρμογές στο κομμάτι της online επικοινωνίας, διέθεσε μια νέα ενημέρωση στην Beta app του, στην οποία διαπιστώνουμε ότι δοκιμάζει νέα χαρακτηριστικά.

    Συγκεκριμένα, υποστηρίζει πλέον τη δυνατότητα σύνδεσης σε missed calls, ενώ, παράλληλα, τροποποιεί τη δυνατότητα fingerprint lock συμπεριλαμβάνοντας περισσότερους τύπους βιομετρικών στοιχείων, όπως το ξεκλείδωμα προσώπου.

    Έως τώρα, εάν χάνατε μια κλήση από τις επαφές σας σε μια ομάδα, δεν μπορούσατε να συνδεθείτε σ’ αυτήν, εκτός εάν κάποιος από το group σάς καλούσε ξανά. Με τη νέα ενημέρωση, απλώς ανοίγετε το WhatsApp και σας δίνεται η δυνατότητα να κάνετε join, χωρίς να μπλέκεστε σε πιο σύνθετες διαδικασίες.

    Το WhatsApp, σε μία ακόμη αλλαγή, πέρα από τη δυνατότητα κλειδώματος μέσω δακτυλικών αποτυπωμάτων, προσθέτει και άλλους βιομετρικούς τρόπους, όπως το Face Unlock, δίνοντας στους χρήστες περισσότερες επιλογές που σχετίζονται με την ασφάλεια των δεδομένων τους.

    Οι νέες λειτουργίες, προς το παρόν, δοκιμάζονται στη beta έκδοση και σύντομα αναμένεται να διατεθούν και στη stable version του app.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles