13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Ευκολότερη διαχείριση διαφημίσεων σε iOS με το Facebook Ads Manager app!

    Εν έτι 2015, συνηθίζεται οι περισσότερες ενέργειες να μην γίνονται μονάχα από σταθερούς και φορητούς Η/Υ, αλλά και από smartphones και tablets. Η ομάδα του Facebook έχει μεριμνήσει γι’αυτό, μιας και σχεδόν τα πάντα γίνονται από όλες τις προηγούμενες συσκευές, ακόμη και η δημιουργία και διαχείριση διαφημίσεων, χάρη στην mobile έκδοση του Ads Manager.

    Facebook Ads Manager for iOS

    Τα sites όμως θεωρούνται ξεπερασμένα στα smartphones και tablets, αφού οι εφαρμογές είναι πιο εύκολα και γρήγορα προσβάσιμες. Και το Facebook αγαπά τις εφαρμογές, κάτι το οποίο έχει αποδείξει με την κυκλοφορία των πολλών διαφορετικών εφαρμογών για Android και iOS, κάθε μία με τη δική της χρησιμότητα.

    Facebook Ads Manager for iOS

    Στην ήδη μεγάλη λίστα των εφαρμογών προστίθεται η νέα εφαρμογή Facebook Ads Manager, την οποία οι διαφημιστές πρόκειται να λατρέψουν. Αρχικά διαθέσιμη σε iOS και μελλοντικά σε Android, οι διαφημιστές μπορούν να παρακολουθούν την απόδοση των διαφημίσεων τους, να επεξεργάζονται τις υπάρχουσες διαφημίσεις, να δέχονται push ειδοποιήσεις, και φυσικά να δημιουργούν νέες διαφημίσεις.

    Τι καλύτερο για να γιορτάσει το Facebook τους πάνω από 2 εκατ. διαφημιστές του σε όλο τον κόσμο;

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η υπηρεσία Google AdWords διαθέσιμη και μέσω Android εφαρμογής!

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles