18.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Το Facebook αποκτά AMBER Alerts για εύρεση εξαφανισμένων παιδιών!

    Με πάνω από 1,35 δισ. χρήστες παγκοσμίως, το Facebook έχει βοηθήσει σε πολλές περιπτώσεις να βρεθούν εξαφανισμένοι άνθρωποι. Το word-of-mouth, ένας όρος του Μάρκετινγκ ο οποίος αναφέρεται στη διάδοση πληροφοριών από στόμα σε στόμα, έχει παίξει τον δικό του ρόλο και τώρα η ομάδα του δημοφιλέστερου Κοινωνικού Δικτύου αποφάσισε να προβεί σε περισσότερες ενέργειες.

    Facebook Amber Alert

    Η συνεργασία μεταξύ των Facebook και National Center for Missing and Exploited Children, αναμένεται σύντομα να εμφανίσει στην αρχική σελίδα χρηστών του Κοινωνικού Δικτύου περιπτώσεις AMBER Alerts εξαφανισμένων παιδιών.

    Οι δημοσιεύσεις δε θα εμφανίζουν ειδοποίηση στους χρήστες και θα εμφανίζονται τόσο στη web έκδοση του Facebook όσο και στην mobile. Η ομάδα του Κοινωνικού Δικτύου θα ορίζει την περιοχή της εξαφάνισης και χρήστες οι οποίοι την έχουν ορίσει ως περιοχή διαμονής θα ειδοποιούνται για το AMBER Alert, έχοντας τη δυνατότητα να το κοινοποιήσουν στους φίλους τους και φυσικά να μάθουν περισσότερες λεπτομέρειες για την εξαφάνιση.

    Τέλος, όπως φαίνεται προς το παρόν τα AMBER Alerts περιορίζονται σε περιπτώσεις εξαφανισμένων παιδιών στην Αμερική, όμως ίσως αυτή να είναι η αρχή για αντίστοιχες περιπτώσεις και σε άλλες ηπείρους.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles