18.4 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Το Facebook App Center είναι εδώ για να σας γεμίσει… εφαρμογές

    Το Facebook μπαίνει πολύ πιο ενεργά στον χώρο των εφαρμογών, τόσο για το web όσο και για τις κινητές συσκευές.  Το App Center του Facebok είναι ουσιαστικά ένα «κατάστημα» με εφαρμογές διαφόρων κατηγοριών που ξεκινούν από τα δημοφιλή παιχνίδια, μέχρι νέα, ταξίδι και μουσική. Η κατάταξή τους γίνεται με βάση τις αξιολογήσεις των χρηστών, αλλά και τον αριθμό τους.

    Το App Center του Facebook διαθέτει προς το παρόν μόλις 600 εφαρμογές οι οποίες κατά βάση χρησιμοποιούν το Facebook με κάποιο τρόπο. Άρα, δεν μιλάμε για ένα «κατάστημα» όπως το Google Play ή το App Store για iOS, αλλά προτάσεις προς εφαρμογές. Αυτό που ελπίζει το Facebook είναι να «προωθεί» τις εφαρμογές που το χρησιμοποιούν με κάποιο τρόπο ώστε να αυξήσουν κι αυτές με την σειρά τους την «δημοφιλία» του κοινωνικού δικτύου.

    Το Facebook διαμηνύει ότι θα προωθεί μέσω του App Center μόνο αξιόπιστες εφαρμογές, δηλαδή μόνο όσες το χρησιμοποιούν με οποιοδήποτε τρόπο (ναι, φοβερό κριτήριο αξιολόγησης) και θα σας προτείνει τις εφαρμογές που χρησιμοποιούν οι φίλοι σας. Την ένδειξη App Center θα την βρείτε στην αριστερή πλευρά της σελίδας σας στο Facebook. Οι Έλληνες χρήστες θα αρχίσουμε να βλέπουμε την ένδειξη αυτή στις σελίδες μας σε μερικές μέρες. Από εκεί, βλέποντας τις περιλήψεις των εφαρμογών, με φωτογραφίες και κείμενα, θα μπορούμε να επιλέγουμε τις εφαρμογές που μας αρέσουν και να τις κατεβάζουμε. Αν θέλετε μία εφαρμογή στην iOS ή Android συσκευή σας, θα μπορείτε να πατήσετε στην επιλογή «Στείλε στο κινητό», ώστε να έχετε και στο κινητό σας ένα link για να κάνετε download την εφαρμογή εκεί.

    Πηγή: Facebook PR

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles