16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Facebook at work. Ο ανταγωνιστής του LinkedIn που ετοιμάζει το Facebook!

    Οι Financial Times μεταδίδουν ότι το δημοφιλές social networking site ετοιμάζει μία έκδοσή του, ειδικά σχεδιασμένη για εργασιακά περιβάλλοντα που θα διαχωρίζει πλήρως τις επαγγελματικές από τις προσωπικές σας πληροφορίες. Το επονομαζόμενο “Facebook at work”, σύμφωνα με τις αναφορές, θα μοιάζει αρκετά με το… Facebook όπως το γνωρίζετε, θα αφορά ωστόσο μόνο τις …business δραστηριότητές σας, επιτρέποντάς σας να επικοινωνείτε με τους συναδέλφους σας, να συνδέεστε με επαγγελματικές επαφές, ακόμη και να μοιράζεστε αρχεία μέσω του site ή να εργάζεστε από κοινού με άλλους σε επαγγελματικά έγγραφα.

    Facebook-at-work-rumors

    Φήμες για μία τέτοια πλατφόρμα από το Facebook έχουμε διαβάσει και στο παρελθόν, όταν είχαν διαρρεύσει σχετικές πληροφορίες από μία ανώνυμη πηγή από τα… εσωτερικά του Facebook. Τότε είχαμε διαβάσει ότι το “επαγγελματικό” Facebook σχεδιάζεται υπό συνθήκες άκρας μυστικότητας στο Λονδίνο, χωρίς να έχει ξεκαθαριστεί ακόμη πώς ακριβώς θα είναι, αν θα πρόκειται για μία εσωτερική πλατφόρμα ή έναν ξεκάθαρο ανταγωνιστή του LinkedIn.

    Το νέο report ξεκαθαρίζει, πάντως, περισσότερο τα πράγματα προς τη δεύτερη κατεύθυνση, σημειώνοντας πως ήδη γίνονται δοκιμές με εταιρείες, με αποτέλεσμα να βρισκόμαστε ίσως και κοντά στο λανσάρισμα της νέας προσπάθειας του Facebook. Το επόμενο διάστημα θα μάθουμε σίγουρα περισσότερα…

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles