23.3 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    Αλλαγές στο Facebook: τώρα θα μπορείς να ανεβάζεις εικόνες στα σχόλια

    Τι κι αν το ξέραμε πως το Facebook ξεκίνησε να σημαίνει και το τέλος των λέξεων. Mία μεγάλη αλλαγή που λανσάρει τώρα, απειλεί να τις «ξεκάνει». Το Facebook από τις ερχόμενες ημέρες θα δίνει την δυνατότητα να «ποστάρετε» ως σχόλια, φωτογραφίες.

    photo_comments_featured

    Σιγά σιγά, μέσα στις επόμενες ημέρες, θα δείτε πως στο πεδίο του σχολίου κάτω από ένα status update ή ενός οποιουδήποτε post στο κοινωνικό δίκτυο, θα βλέπετε και το σήμα της φωτογραφικής μηχανής που θα σας επιτρέπει να ανεβάζετε ως σχόλιο, μία φωτογραφία, μία εικόνα, ως άλλη απάντηση στο post που διαβάζετε στο newsfeed σας.

    PhotoComments

    Η δυνατότητα σχολιασμού με εικόνες είναι μία λειτουργία που αναπτύχθηκε κατά την διάρκεια ενός hackathlon που συχνά οργανώνει το Facebook και το κοινωνικό δίκτυο φαίνεται να την υιοθετεί. Λέτε να είναι αυτή η ανακοίνωση που ετοιμάζει ο Mark Zuckerberg γι αύριο, 20 Ιουνίου; Δε νομίζουμε. Αλλά περιμένουμε τη στιγμή που το Facebook θα ανακοινώσει κάποια στιγμή ότι θα μπορείτε στο news feed σας να βλέπετε gif. Animated gif. Μέχρι τότε, το παιχνίδι των εικόνων έχει κερδηθεί ήδη από το Google Plus.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles