15.9 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Το Facebook παρακινεί για δωρεά χρημάτων στη μάχη κατά του ιού Έμπολα!

    Ο Mark Zuckerberg φαίνεται πως κάνει οτιδήποτε μπορεί για να αντιμετωπιστεί κατάλληλα ο θανατηφόρος ιός Έμπολα, αφού μετά τη χρηματική δωρεάν των 25 εκατ. δολαρίων μαζί με τη γυναίκα του, αυτή τη φορά ο ιδρυτής και CEO του Facebook αξιοποιεί το δικό του Κοινωνικό Δίκτυο.

    facebook supports fight for ebola

    Με τρεις τρόπους το Facebook αναμένεται να βοηθήσει στη μάχη κατά του ιού Έμπολα. Ο πρώτος αφορά την εμφάνιση ενός μηνύματος στο πάνω μέρος της αρχικής σελίδας όλων των χρηστών του Κοινωνικού Δικτύου, προτρέποντας τους να προβούν σε χρηματική δωρεά ενός εκ των οργανισμών οι οποίοι πολεμούν τον θανατηφόρο ιό. Ήδη, η σελίδα facebook.com/fightebola επιτρέπει τις χρηματικές δωρεές.

    facebook supports fight for ebola

    Ο δεύτερος τρόπος αφορά την ενημέρωση γύρω από τον ιό Έμπολα, όπως για παράδειγμα τα συμπτώματα όσων πάσχουν ή τη θεραπεία του, σε χρήστες οι οποίοι βρίσκονται στις πληγείσες περιοχές. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν πάνω από 13.000 προσβληθέντες ασθενείς.

    Τέλος, ο τρίτος τρόπος αφορά την καλύτερη επικοινωνία στις περιοχές στις οποίες έχει αναπτυχθεί ο ιός, αφού η δωρεά 100 κινητών συστημάτων δορυφορικών επικοινωνιών θα επιτρέψει τις κλήσεις και την πρόσβαση στο ίντερνετ σε περιοχές με ελάχιστο έως καθόλου σήμα.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles