22.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Όλες οι διαρροές για το νέο “Facebook Home” για Android. Θα είναι, τελικά, το HTC Myst το Facebook Phone;

    facebook-home

    To Facebook έχει προγραμματίσει μία μεγάλη εκδήλωση για την Πέμπτη, στην οποία, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που διέρρευσαν, θα παρουσιαστεί μία customised έκδοση του Android, πιθανότατα, όμως, και ένα τηλέφωνο σε συνεργασία με την HTC.

    Το Android Police ισχυρίζεται ότι έχει λάβει στα χέρια του μία έκδοση του λογισμικού της φημολογούμενης συσκευής, δίνοντας στη δημοσιότητα στοιχεία με νέες λεπτομέρειες για το τι θα παρουσιαστεί μεθαύριο.

    facebook-home-logo

    Τα στοιχεία που διαρρέουν από το “Facebook Home” -το νέο “σπίτι” για το Facebook στο Android- φανερώνουν ότι πρόκειται για έναν launcher με το UI Sense 4.5 της HTC (όχι το πρόσφατο Sense 5 που διαθέτει το One) και Android 4.1.2. Τo Android Police δεν ήταν σε θέση να συνδεθεί στο Facebook με το λογισμικό που έλαβε, δεδομένου ότι φαίνεται ότι, προς το παρόν, δέχεται συνδέσεις μόνο από εργαζομένους του Facebook. Φαίνεται, όμως, ότι το Facebook Home θα είναι ένα extension της υπάρχουσας Facebook εφαρμογής, ενσωματωμένης σε έναν Android launcher, που δε θα αλλάζει το υπάρχον λειτουργικό αλλά θα προσφέρει ένα νέο τρόπο αλληλεπίδρασης μ’ αυτόν στο front end.

    Υπάρχουν ακόμη στοιχεία σύμφωνα με τα οποία το Facebook Home θα τρέχει σε όλες τις συσκευές, με πρώτη την HTC πρόταση στην οποία θα κάνει πρεμιέρα. Όσο για το ποιο θα είναι αυτό το τηλέφωνο που ίσως παρουσιαστεί την Πέμπτη (και δε θα αποτελεί το αποκλειστικό Facebook Phone αλλά το κινητό στο οποίο θα γίνει η επίδειξη του Facebook Home), οι πληροφορίες θέλουν να είναι το HTC Myst που έχει διαρρεύσει εδώ και λίγο καιρό και, σύμφωνα με τις φήμες, θα διαθέτει οθόνη 4,3 ιντσών ανάλυσης 720p, dual-core επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon MSM8960, 1GB RAM και κάμερα 5MPixels.

    Το αν οι έως τώρα πληροφορίες θα αποδειχθούν πραγματικότητα θα το μάθουμε την Πέμπτη στην εκδήλωση του Facebook.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles