20.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Οι Έλληνες Facebook χρήστες δε θέλουν Κατσουράνη (με Κόστα Ρίκα)!

    Από τα τρία πρώτα παιχνίδια της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου στην τελική φάση του Μουντιάλ 2014, ένα είναι σίγουρο. Οι Έλληνες φίλαθλοι δε θέλουν τον Κατσουράνη στην ομάδα. Κι αυτό, γιατί σχεδόν όλοι ισχυρίζονται πως δεν είναι τυχαίο ότι χάσαμε όταν ο Κατσουράνης έβγαλε 90λεπτο, φέραμε ισοπαλία όταν έπαιξε ένα ημίχρονο και νικήσαμε όταν δεν έπαιξε.

    katsouranis facebook

    Το Twitter έχει πάρει φωτιά με σχόλια για τον Κατσουράνη τόσο στον αγώνα με την Ιαπωνία, όσο και στον αγώνα με την Ακτή Ελεφαντοστού. Δεν είναι, όμως, μόνο το Twitter, αφού γενικώς τα Social Media έχουν πάρει φωτιά με αρνητικά σχόλια για τον παίκτη.

    Τρανταχτό παράδειγμα η Facebook σελίδα «Οχι Κατσουρανη Με Κοστα Ρικα», η οποία μέσα σε 15 ώρες έχει καταφέρει να συλλέξει περίπου 40.000 likes. Και δε θα μείνει εκεί, καθώς κάθε δευτερόλεπτο ανεβαίνει δεκάδες likes. Και δεν είναι μόνο αυτή η σελίδα, καθώς ξεπετάγονται συνεχώς παρόμοιες νέες σελίδες.

    Άραγε, μπορούν τα Social Media να επηρεάσουν την απόφαση του Φερνάντο Σάντος ή απλώς μας αρέσει να το παίζουμε… προπονητές;

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles