22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Το Facebook Like button έφτασε στις Android και iOS εφαρμογές!

    Αν σήμερα ή τις επόμενες ημέρες ανοίξετε τις αγαπημένες σας Android και iOS εφαρμογές και δείτε μέσα σε αυτές το Like button του Facebook, μην απορήσετε. Κι αυτό, γιατί η ομάδα του δημοφιλέστερου Κοινωνικού Δικτύου έδωσε στους προγραμματιστές τη δυνατότητα να μπορούν να ενσωματώσουν το Like οπουδήποτε μέσα σε μια εφαρμογή.

    Facebook like for android and ios

    Πατώντας το Like μέσα σε μια εφαρμογή, θα μπορείτε να κάνετε like σε μία Facebook σελίδα ή σε περιεχόμενο της εφαρμογής, ενημερώνοντας κανονικά τους φίλους σας για τη δραστηριότητα σας, όπως ακριβώς με τα likes που κάνετε σε διάφορες ιστοσελίδες ή μέσα στο Facebook.

    facebook like button for android and ios apps

    Η επιλογή Like μέσα στις Android και iOS εφαρμογές θα στέλνει τους χρήστες στη Facebook εφαρμογή αν είναι συνδεδεμένοι, διαφορετικά θα τους στέλνει στον browser και στην ιστοσελίδα του Facebook για να συνδεθούν. Όπως καταλαβαίνετε, κάθε like μέσα σε εφαρμογή πρέπει να επιβεβαιώνεται από τους χρήστες, οι οποίοι στη συνέχεια θα επιστρέφουν αυτόματα στην εφαρμογή την οποία χρησιμοποιούσαν.

    Καθημερινά, το Like button παρέα με το Share button προβάλλεται σε πάνω από 10 εκατ. ιστοσελίδες. Τώρα που η μία επιλογή έκανε την εμφάνιση της στις εφαρμογές των δύο δημοφιλέστερων λειτουργικών συστημάτων, φανταστείτε πού θα φτάσει το νούμερο προβολής του Like button.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles