19.8 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Facebook Live φορώντας μάσκα και άλλες αλλαγές που έρχονται σύντομα στην πλατφόρμα broadcasting του Facebook

    Το Facebook στηρίζει πολλά στην πλατφόρμα του Live και τώρα την προσθέτει στο face-swapping app MSQRD, μέσα από το οποίο θα μπορείτε πλέον να κάνετε τα broadcasts σας. Τις επόμενες εβδομάδες, οι χρήστες του iOS θα μπορούν να αξιοποιήσουν τις δυνατότητες του Facebook live από το MSQRD app και να χρησιμοποιήσουν τα Snapchat-like masks & filters του. Δε γνωρίζουμε ακόμη πότε το χαρακτηριστικό θα διατεθεί για τους χρήστες Android.

    face-live-MSQRD

    Θα μπορείτε να χρησιμοποιείτε διάφορα masks & effects live, αλλά και να τα αλλάζετε στη διάρκεια του live. Θα μπορείτε να επιλέγετε το ακροατήριό σας, π.χ. να κάνετε ένα video διαθέσιμο μόνο στους close friends σας ή να συνδέεστε σε ένα broadcast που ήδη είναι live.

    To Facebook είχε αποκτήσει το Μάρτιο το Masquerade, το startup από τη Λευκορωσία που βρίσκεται πίσω από το MSQRD και τώρα στο πλαίσιο του VidCon στην Καλιφόρνια ανακοινώνει την ενσωμάτωσή του Facebook live σ’ αυτό.

    Μέσα στις επόμενες εβδομάδες, θα μπορείτε επίσης να προγραμματίζετε τα broadcasts σας δίνοντας στους ακροατές σας τη δυνατότητα να ειδοποιούνται για το πότε θα ξεκινήσουν, αλλά και να πραγματοποιείτε live streams μαζί με άλλους. Οι τελευταίες δυνατότητες θα είναι διαθέσιμες μόνο για τις Verified Pages.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles