19 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Facebook: Διαθέσιμo σε όλους τo Live Video και με νέα χαρακτηριστικά!

    Πολύ μεγάλα νέα αναμφίβολα, καθώς το Facebook ανακοίνωσε πως η υπηρεσία Live Video θα είναι πλέον διαθέσιμη για όλους τους χρήστες του δημοφιλούς social network.

    live-invite-friends-android1

    Πρόκειται για μία λειτουργία που προσφέρει streaming video σε πραγματικό χρόνο, μετατρέποντας το Facebook σε ένα live μέσο που μπορεί π.χ. να μεταδώσει σημαντικά events όπως αθλητικά γεγονότα, αποκλειστικό υλικό από μεγάλες εκδηλώσεις όπως τα Oscars ή τα Grammys, live επικοινωνία κάποιου με τους fans του ή ακόμη και με φίλους, γνωστούς ή την οικογένειά του.

    live-reactions-android

    Χρησιμοποιώντας την υπηρεσία Live Video, κάθε χρήστης μπορεί να χρησιμοποιεί το τηλέφωνο του για να μοιράζεται μία στιγμή άμεσα με άτομα, που μπορούν να του απαντούν ή να δημοσιεύουν τα δικά τους reactions. Κατά τη διάρκεια της μετάδοσης, οι χρήστες μπορούν να δουν πόσοι παρακολουθούν κάθε stream, τα ονόματα των φίλων τους που τους βλέπουν, ενώ να σημειώσουμε ότι, μετά το τέλος κάθε Facebook Live, το video δημοσιεύεται στο News Feed του χρήστη, ώστε να μπορούν να το παρακολουθήσουν και αργότερα όσοι το επιθυμούν.

    live-creative-tools-ios

    Το Facebook Live είχε δοκιμαστεί από το περσινό καλοκαίρι σε Public Figures και κατόπιν στις ΗΠΑ, τώρα όμως η υπηρεσία είναι πλέον διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες Android και iOS μέσα στις ερχόμενες εβδομάδες, ενώ πλέον θα ενσωματώνει και νέα χαρακτηριστικά.

    video-home-ios1

    Ανάμεσά τους οι λειτουργίες Live on Groups και Live on Events, τα Live Filters για iOS, ειδική σελίδα στην Facebook iOS app που μπορείτε να ανακαλύψετε live videos, ενώ διαθέσιμη είναι και η λειτουργία Facebook Live Map για desktop με έναν interactive χάρτη για τις ζωντανές μεταδόσεις.

    live-map1

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles