24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Μάθε πότε θα παντρευτείς μέσω του Facebook προφίλ σου

    Ανύπαντροι και ανύπαντρες, με την ημέρα των ερωτευμένων να απέχει μόλις λίγες ώρες, ήρθε η ώρα για να μάθετε πότε θα παντρευτείτε. Δε θα σας το πω εγώ, φυσικά, αλλά μία εφαρμογή του TIME, η οποία μπορεί και συνδέεται με το Facebook προφίλ ενός χρήστη και κάνει τους υπολογισμούς της.

    facebook gamos

    Πιο συγκεκριμένα, για να καταλάβετε καλύτερα το αποτέλεσμα της εφαρμογής, ας δούμε πώς αυτή λειτουργεί: Αρχικά, αναλύει τους Facebook φίλους του χρήστη, στη συνέχεια βρίσκει αυτούς που έχουν δηλώσει ημερομηνία γέννησης (αναφέροντας και το έτος γέννησης) και έχουν ορίσει ως προσωπική κατάσταση «παντρεμένοι» ή «αρραβωνιασμένοι», ύστερα κρατά την ηλικία των προηγούμενων χρηστών και τέλος, υπολογίζει τη μέση ηλικία αυτών. Η προηγούμενη μέση ηλικία είναι η ιδανική για γάμο.

    facebook gamos

    Ίσως για κάποιους η ιδανική ημερομηνία γάμου να απέχει μήνες ή χρόνια μακρυά. Μπορεί όμως να αναφέρεται και στο παρελθόν, κάτι το οποίο σημαίνει πως έχετε αργήσει να παντρευτείτε. Μπείτε στη σελίδα του TIME, πατήστε την επιλογή «NEXT», όπως φαίνεται και στην παραπάνω εικόνα, συνδέστε το Facebook προφίλ σας με την εφαρμογή και αναμένετε τα δικά σας αποτελέσματα.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles