21.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Facebook: Μάθε πώς να αποκτήσεις το Graph Search

    Έχουν περάσει μήνες από τότε που το Facebook ανακοίνωσε τη νέα του αναζήτηση με ονομασία Graph Search. Έως και σήμερα, ένα μικρό ποσοστό είχε διαθέσιμη τη λειτουργία, η οποία δοκιμαζόταν ακόμη. Σήμερα, το ABC News ανακοίνωσε πως το Facebook ξεκινά να λανσάρει σταδιακά τη νέα λειτουργία της αναζήτησης σε εκατοντάδες εκατομμύρια χρήστες.

    facebook graph search

    Αν θες κι εσύ να το υιοθετήσεις, μπορείς να ξεκινήσεις να χρησιμοποιείς το Facebook στη γλώσσα English (US). Το Facebook δήλωσε πως τη νέα λειτουργία θα δεχτούν μονάχα όσοι ζουν στην Αμερική ή χρησιμοποιούν τα Αμερικάνικα Αγγλικά ως γλώσσα, μέσα στις επόμενες εβδομάδες.  Μέσω του Graph Search θα μπορείς να αναζητείς περιεχόμενο όπως οι φωτογραφίες στις οποίες έχεις κάνει Like ή οι τοποθεσίες που έχουν επισκεφτεί οι φίλοι σου κλπ. Οι συνδυασμοί είναι απεριόριστοι.

    Το Graph Search σε καμία περίπτωση δεν ανταγωνίζεται τις μηχανές αναζήτησης, όπως το Google, αλλά επιτρέπει στο χρήστη να αναζητήσει περιεχόμενο το οποίο υπάρχει μέσα στο Facebook και είναι είτε δημόσιο είτε δημιουργία των φίλων του χρήστη. Εύκολα και γρήγορα.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles