22.3 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Το Messenger app του Facebook γίνεται… πλατφόρμα και ανοίγει σε third-party εφαρμογές

    Την επόμενη περίοδο της εφαρμογής Messenger που πλέον γίνεται… πλατφόρμα παρουσίασε το Facebook στο σημερινό συνέδριο προγραμματιστών F8 της εταιρείας. Έως τώρα είχαμε δει να εμπλουτίζεται με stickers, να σας επιτρέπει να πραγματοποιείτε πληρωμές, τώρα ωστόσο προχωράει στο επόμενο μεγάλο βήμα του.

    1-platform-apps

    Τo Messenger Platform μετατρέπει μία απλή… εφαρμογή μηνυμάτων σε ένα νέο οικοσύστημα, που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε και να μοιραστείτε περιεχόμενο και ανεξάρτητα από το News Feed σας.

    2-expanded-composer

    Πλέον, θα μπορείτε να εγκαταστήσετε στην εφαρμογή του Messenger και third-party apps, από το ειδικό Messenger App Store που δημιουργήθηκε (πάνω από 40 είναι διαθέσιμες αυτή τη στιγμή), ώστε να “ενισχύσετε” τις συνομιλίες σας με πλούσιο περιεχόμενο. Από σήμερα δίνεται η δυνατότητα και στους developers να ξεκινήσουν το σχεδιασμό εφαρμογών για την πλατφόρμα, ώστε να εμπλουτιστεί ακόμη περισσότερο και το συντομότερο δυνατόν.

     

    3-install-from-conversation4-reply-from-conversation

    Στο συνέδριο F8 είχαμε ωστόσο και το λανσάρισμα του Businesses on Messenger, που επιτρέπει στους χρήστες να επικοινωνούν με επιχειρήσεις και brands για ζητήματα που αφορούν αγορές τους, όπως π.χ. πληροφορίες shipping, επιστροφές κ.ά.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles